Fajne są te odbiory expresowa kiedys tak zamawalam jak na czymś mi zależało a nie było na pułkach;)
Mamaem też kupiłam w Rossmannie tego grzybka za 25 zł. Na empiku też są tanie, chyba coś ok 24 zł. Taaaa ja ostatnio tak zakupy na święta zrobiłam super sprawa! Mąż tylko podjechał i odebrał. Nie musiałam mu tłumaczyć co dokładnie ma kupić.
To ja z nowu z tego Rossmann go w życiu nie korzystałam. Łatwe to?
Madzia tak, skanujesz to co masz w koszyku i płacisz blikiem;D i wychodzisz ze sklepu, ale zastanawia mnie skąd one wiedzą, że ja czegoś nie kradnę?
Muszę kiedyś wypróbować ten odbiór w Rossmann
U nas ząbki jeszcze nie wychodzą ale muszę zakupić jakąś maść co jest polecane ?
Mama em chyba na podstawie wagi produktów?
MamaRóży ale to jak samemu się robi na ich stoisku... ale jak skanuję telefonem i płacę blikiem?
Ja używałam dentonix do smarowania i Camilię
mamaem chodzisz po sklepie skanujesz i dajesz do koszyka, potem sobie płacisz to blikiem choćby gdzieś obok i wychodzisz :) ja raz się zapytałam babki czy jej to pokazać to tylko zapytala o moje imię i powiedziała, że zgadza się, że mają taką płatność. Mąż płaci i wychodzi :D im się to wyświetla na ekranie, że taka jest płatność bo ostatnio mąż wychodził i go zawołała by zapłacił, a druga do niej z kasy, że masz to na ekranie, że pan płacił blikiem ,a ona ahaa
No właśnie się zastanawiałam jak to jest:P teraz już wszystko jasne;p u nas to zawsze kolejki w rossmanie, wiec wolę tak to zrobić.
super. ja o tym słyszałam, ale jakoś nigdy się przemóc nie mogłam.
Miśka pyska dziękuję
Mój mąż zawsze tak płaci bo jeszcze 5% zniżki jest przy takich zakupach i mu tak łatwiej. Ja wolę w kasie samoobsługowej robić zakupy
Ja chyba też wolę na tej samoobsługowej
Mazia te 5% to w jakim sklepie?
MamaRóży jak korzystasz z rossmango - sama telefonem skanujesz zakupy i płacisz blikiem i chyba jeszcze kartą to wtedy masz 5% rabatu na zakupy jeszcze;p
Qurcze ja ostatnio coś tam kupuje w rossmanie to musze zobaczyć ale przyznam sie że głupio mi tak by było wyjść ta bramka potem nie pika jak sie wychodzi trzeba coś kasjerom pokazać jakiś dowód zakupu tam sie wyswietla na telefonie?:p
zielona jestem w tym temacie dlatego pytam;d
Nie nie pika, podobno im się wyświetla na monitorku, że ktoś płacił rossmanGO
I te 5 % na wszystkoe zakupy czy tylko dziecinne???
oo nie wiedziałam o tym rabacie. Jednak trochę kasy w kieszeni zostanie.