XYZ zobacz w linku co wstawiła DONIWE:D
Roza_nete to chyba zrezygnuje z zyrafki bo to juz nie dla mnie jak trzeba ciaglepilnować
Mamarozymiki No właśnie, kwestią jeszcze dopilnowania ;)
Żyrafa na pewno nie dla takiego malucha przynajmniej moim zdaniem
Rozznett i jak ta zyrafka ? Warta swojej ceny ?
Jak ja oceniasz ?
Pisałam kilka postów wcześniej o niej. Ogólnie jest fajna i łatwo ją dziecko chwyta ale ma odstające elementy, które mogą być niebezpieczne
Z tego wynika, że lepszy grzybek:D
czyli szału nie robi, ale szał na nią jest
Ja jestem z tego grzybka bardzo zadowolona. Maluch wkładał wszystkie zabawki do buzi a jak dałam mu gryzaki to jakoś nie bardzo wiedział co z nimi zrobić. A ten od razu wykorzystał w odpowiedni sposób. Dla mnie strzał w 10.
coraz bardziej mnie do niego przekonujecie;p
czyli przereklamowane;(
cop do grzybków to chyba w rossmanie sa po 24 zł
Aniss serio w rossmanie?
to zakupuje grzybka;)
Od kilku dni stosuje anaftin baby - żel na ząbkowanie, który ma taki aplikator z silikonowymi wypustkami, które dodatkowo masują dziąsła podczas smarowania - jak dla mnie efekt jest zadowalający i dla mojej córeczki wydaje mi się, że również bo widać, że jej to przynosi ulgę. W sumie nie ma ograniczeń co do stosowania i można stosować tak często jak jest to konieczne. Mogę Wam z czystym sumieniem polecić.
mi on nie pomagał w ogóle jeszcze ten aplikator ciężko było wepchać do buzi dziecku łatwiej mi na palcu dziecku podać
Aniss weszłam w aplikację rossmana patrze są te grzybki i co oczywiście w mojej mieścinie brak.. na szczęście Mąż w pracy więc zamówiłam w rossmanie który był niedaleko i w ciągu godziny mógł odebrać już towar... wiedzieliście ze tak można?
Moja szybko załapała o co w tym chodzi i polubiła się z nim, także polecam:p
mamaem ja często tak robiłam jak np. była pandemia choć rossman blisko, ale nie chciało mi się latać po sklepie , albo teraz też zamawiam jak no. chcę by po drodze i teściowa odebrała zakupy jak czegoś potrzebuję to ona tylko wchodzi , odbiera paczkę i nie musimy się bawić w oddawanie kasy
My rownież, ogolnie czesto bywało tak z moimi ulubionymi chusteczkami wtey babydream calendula ze niby na sklepie nie było na polkach, zamowiłam z odbiorem i za 2 h paczka gotowa, czyli mieli na magazynie tylko opoznienie z rozpakowaniem
Ja nigdy z tego nie korzystałam, szybciej z rossmango bo jest 5%znizki jak sie płaci blikiem:D
Mi koleżanka przyniosła ostatnio gryzak mombella taka małpkę i jest genialny :) dziecko łatwo go chwyta i może spokojnie go utrzymać w rączce a do buźki wsadzić każdą stroną