@daga1271 te ogorki sa po prostu zabawne tak jak kiedys byl papier toaletowy lub parowka ![]()
Smialismy sie , ze papier to rarytas za czasow covidowych.
@Karcia ludzie powariowali i wykorzystuja okazje , jal byly na sklepie mozna bylo kupic za okolo 40 zl a ze sa braki to podbijaja cenę
na allegro widzialam ostatnio za 140 zl az mi kolezanka wyslala , bo wie , ze polowalam
ale na szczescie mi sie udalo odebrac za naklejki
@Magdallenka0897 udalo sie odebrac naklejki z mojej karty ? Nie bylo problemow ?
Akurat mam papier i parowke ![]()
dzieci sie pobawily dwa dni a teraz lezy w kącie ![]()
![]()
![]()
Hahaha cala polsla mysli w ten sam sposob ![]()
![]()
ja akurat wtedy bralam z mysla o psiakach bo wtedy jeszcze moje szanse na dzidzie wynosiły 0 . Teraz z dumą moge szperac po kartonie z pluszakami dla małej ![]()
![]()
dziewczyny mam pytanie troche glupie w sumie
wiecie moze czy te ksiazeczki z biedronki byl ich tylko jeden rodzaj?
@Patikot o wlasnie o to mi chodzilo
my mamy fioletowa zabawe w sklep i nie podeszla i myslalam czy cis jeszczd
dziekuje Ci bardzo ![]()
Oo fajnie! Szkoda, że już ich nie ma nigdzie na stanie
U nas to już jest afera o ten koszyk
bo syn twierdzi, że nie ma w czym nosić swoich resoraków, i to jest jego największy problem ![]()
jutro robię objazd po biedronkach, choć nie ukrywam, że mamy tyle pluszaków, że mogłabym rozdawać, no ale koszyk to koszyk ![]()
@daga1271 wg mnie najlepsze były portfel skaner koszyk i lodówka (choć to zależy jeszcze dla jakiego rocznika
)
Ogórki są ładne, tak samo ładne było masło, sklepy są chyba najgorsze bo nie wiadomo po co, sutkami to jeszcze dziecko będzie udawało że jedzie jakaś trasa z dostawą
Ja mam wrażenie że z roku na rok coraz gorsze wymyślają .
@Karcia masaaakra ludzie to wszystko będą sprzedawać, tak jak te poduszki cynamonki z biedry, też polecieli wykupili i na vinted za kilka stówek
@ewelka8990 uzbierali szybko naklejki albo zakupili i bach na vinted, to był chyba jeden z najbardziej rozchwytywanych pluszak
Mój syn też samochodziki do koszyka na spacer pakuje ![]()
@Mama.Wiki ja teraz chce jeszcze tę drugą książkę, ale wątpię że się uda, jak nigdzie już nic nie ma
Wydaje mi sie ze powinni dowiesc pluszaki i książki skoro naklejki sie zbiera chyba do 15 to musi byc dostawa aby ludzie mogli sobie powybierac ![]()
Podobno po 15 mają być dostawy (czyszczenie magazynu) pluszaków i książeczek.
Tego koszyka to wszystkie dzieci szukają ![]()
![]()
![]()
@Mama.Wiki my mamy właśnie masło, bo niewiele zostało do wyboru, a to wyglądało względnie ładnie z tych które pozostały do wyboru ![]()
@Patikot nawet nie wiedziałam, że są dwa rodzaje do wyboru
my wymieniliśmy sobie też naklejki na książeczkę, ale dostępna była tylko ta opcja “wielka wyprawa”
a szkoda, że nie wiedziałam że może być jeszcze jedna dostępna, bo jeszcze miałam naklejki, ale już je oddałam dla kogoś ![]()
My mamy pelna ksiażeczkę naklejek ale u Nas nie ma co zabrac.
A książeczka byla tylko jedna. Tej fioletowej brak. A tak to bym wzięla Malemù bo mamy fazę na przegladanie książeczek.
A co do koszyczka to na różnych lokalnych grupach tez widziałam powystawiane za ponad 100zl.
Janusze biznesu zawsze sie znajdą , @Karcia hahhah nooo właśnie ![]()
![]()
Sama mam 2 bloczki juz naklejek ale nie mamy kiedy pojechać bo Biedra mi ciagle nie po drodze…
Napewno jeszcze bedzie dostawa , zauwazylam ze co jakis czas przyjezdzaja kartony 1 rodzaju u mnie ostatnio wlasnie koszyki .ale tez pamietam ze przy jakiejsc akcji naprodukowali za duzo i do zakupow powyzej jakiejs kwoty dawali pluszaka za zlotowke
wiec bardzi mozliwe ,ze i tym razem tak sie skonczy
Też coś właśnie kojarzę, że tak było w grudniu po tej akcji ![]()