Bo prawda jest taka że przecież tymi pluszakami się dziecko mało bawi. Później tylko leżą gdzieś i zbierają kurz. Ale w niektórych schroniskach przyjmują pluszaki jako zabawki dla piesków. Mój też aktualnie gryzie drzewo ![]()
Moja kuzynka właśnie zbiera jakiekolwiek pluszaki dla swojego pieska, nawet ostatnio napisała o tym w poście na fb
Kiedyś na vinted było też ogłoszenie że pani kupi tanio pluszaki dla psów. Cały worek jej wysłałam symbolicznie za 5 zł no bo coś musiało być żeby wysyłkę zrobić. Zapakowałam w worek próżniowy więc i przesyłka była mała
No i fajnie, chociaż nie leżały i się nie kurzyły albo nie trafiły do kosza
Czasami robią zbiórki pluszaków i przekazują dla dzieci w szpitalach piękny gest
to już zamiast wyrzucać lepiej oddać i wywołać uśmiech na twarzy ![]()
My zawsze w przedszkolu robiliśmy taką zbiórkę na święta ![]()
Ja to Coraz częściej się spotykam np że na ślub nie chcą kwiatów tylko np właśnie zabawki albo pluszaki dla dzieci z domów dziecka albo szpitali ![]()
Też się juz z tym spotkałam, albo puzzle. Bardzo fajne rozwiązanie, lepiej tak niż kwiaty które się wyrzuca a tak chociaż dzieci się ucieszą ![]()
Ojej @Karcia super sprawa ! U mnie tez 2 psiaki przejmuja zabawki plus psiak brata ktory nawet bierze pluszaka do spania
bo jak nie ma misia to bierze jakis but , nie niszczy tylko z nim spi
wiec dla spokojnej glowy lepiej miec miski w pogotowiu.
U mojej mamy piesek jak rozwali jednego misia to jęczy pod drzwiami na strych że u mu otworzyć w tedy idzie bierze sobie jednego misia i schodzi na dół ![]()
![]()
Haha, ale to mądry piesek ![]()
Nie potrzebuje któraś z Was? prze jaja ![]()
@Karcia za tym drzewem to moja corka płakała bo bylo.ono w szpitalu przy recepcji i ona chce drzewo i koniec , płakała mi bo nie dałam ![]()
Ooo to dzięki za wiadomość poczekam jeszcze do 15 i wtedy syn ostatecznie już się na coś zdecyduje chociaż na koszyczki nie ma co już pewnie liczyć ![]()
Raz też wystawiłam za 10 zł spora ilość pluszaków z biedronki, cieszyłam się z tej sprzedaży lepiej jak z innej bynajmniej miejsce się zwolniło ![]()
![]()
Nie no hit , na wszystkim już ludzie robią biznes serio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tyle powiem ![]()
masakra
Tak samo jak z papierkami z lód EKIPY ![]()
chyba nawet za paręnaście tysięcy były powwystawiane
No jestem w szoku, a u nas w biedronce nawet nie ma pluszaków
Ogólnie tanio wcześniej były i droższe , nie wie czy się wyprzedały już ![]()
Może tak tanio, bo wiedzą że już pluszaków nie ma ![]()
Koszyki to był hit, mam sąsiadkę, która pracuje w Biedronce i dała nam cynk, ale wtedy nie miałam Jeszcze całości naklejek
Też mówiła żeby nie szalc i nie brać co popadnie bo na pewno dostawa będzie na koniec akcji ![]()