Pisanie na forum

No to czekamy za dostawą :smiling_face: może jeszcze będą koszyczki, fajnie by było

1 polubienie

To znajdą się Janusza co za kasę wykupią wszystko odrazu rano i będą chcieli sprzedać drożej :see_no_evil:

No też masz rację … ehh oby już tak nie było

Dzisiaj bylam w Biedronce.i Pani mowila, że na pewno będzie jeszcze duża dostawa tych Biedroniaków. Bo u Nas dzisiaj nie było żadnej maskotki ani nawet książeczki.

Rozchodzą się jak świeże bułeczki :face_with_peeking_eye::joy:

Serio? Ale ludzie biznesy robią :sweat_smile::rofl:

1 polubienie

Teraz pewnie wszyscy zaraz po otwarciu biedronki ida szukać pluszaków , żeby robić biznes

1 polubienie

Haha całkiem możliwe :joy: tylko w sumie ciekawe czy ktoś to kupuje rzeczywiście od nich :face_with_peeking_eye::joy:

1 polubienie

Może jak ktoś ma mega dużo kasy a ich dziecko chce bardzo koszyk to może kupują :see_no_evil:

1 polubienie

Nie wiem ile bym musiała mieć pieniędzy aby kupować tyle drożej . Dziecko też trzeba nauczyć że jeśli nie ma to należy czekać a nie że się ma kasę to można wszystko kupić

1 polubienie

No dokladnie , to nie jest az tak potrzebna rzecz do zycia zeby tyle pieniedzy placic a dziecku mozna wytkumaczyc co i jak :slight_smile:

1 polubienie

No dokładnie, ja bym też nie kupiła za tyle , ale może tak niektórzy robią

1 polubienie

To prawda, ja też bym nie kupiła żeby tak przepłacać :sweat_smile: na pewno dziecko dałoby radę bez akurat tego miśka, zwłaszcza, że za te ceny co ktoś wystawia to byśmy mieli spokojnie ze dwa jakieś inne, których w sklepach dla Bobasków nie brakuje :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

No i jeszcze dzieci tymi pluszakami bawią się tylko przez chwilę

No wlasnie to jest najgorsze my jezdzimy szukamy a oni dwa dni i koniec zabawy :joy::joy::joy:

1 polubienie

To prawda …

Pamiętam papierki po lodach ekipy :rofl::rofl:

Ojeju, ludzie je sprzedawali :face_with_peeking_eye:

Oj tak chwilowa moda zawsze tak sie konczy , tak jak ja mialam didle i tokio hotel tak teraz bylo labubu i ekipa :sweat_smile: ciekawe co bedzie pozniej :stuck_out_tongue_winking_eye:

A no jasne, chwilę i już znudzone :sweat_smile: mój chrześniak wymarzył sobie ciężarówkę z tych pluszaków, to bawił się chwilę i stwierdził że nie jest fajna, bo nie kręcą się koła, więc została porzucona w kąt :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_peeking_eye:

No i weź tu kup ja bez naklejek :see_no_evil: