No to czekamy za dostawą
może jeszcze będą koszyczki, fajnie by było
To znajdą się Janusza co za kasę wykupią wszystko odrazu rano i będą chcieli sprzedać drożej ![]()
No też masz rację … ehh oby już tak nie było
Dzisiaj bylam w Biedronce.i Pani mowila, że na pewno będzie jeszcze duża dostawa tych Biedroniaków. Bo u Nas dzisiaj nie było żadnej maskotki ani nawet książeczki.
Rozchodzą się jak świeże bułeczki ![]()
![]()
Serio? Ale ludzie biznesy robią ![]()
![]()
Teraz pewnie wszyscy zaraz po otwarciu biedronki ida szukać pluszaków , żeby robić biznes
Haha całkiem możliwe
tylko w sumie ciekawe czy ktoś to kupuje rzeczywiście od nich ![]()
![]()
Może jak ktoś ma mega dużo kasy a ich dziecko chce bardzo koszyk to może kupują ![]()
Nie wiem ile bym musiała mieć pieniędzy aby kupować tyle drożej . Dziecko też trzeba nauczyć że jeśli nie ma to należy czekać a nie że się ma kasę to można wszystko kupić
No dokladnie , to nie jest az tak potrzebna rzecz do zycia zeby tyle pieniedzy placic a dziecku mozna wytkumaczyc co i jak ![]()
No dokładnie, ja bym też nie kupiła za tyle , ale może tak niektórzy robią
To prawda, ja też bym nie kupiła żeby tak przepłacać
na pewno dziecko dałoby radę bez akurat tego miśka, zwłaszcza, że za te ceny co ktoś wystawia to byśmy mieli spokojnie ze dwa jakieś inne, których w sklepach dla Bobasków nie brakuje ![]()
![]()
No i jeszcze dzieci tymi pluszakami bawią się tylko przez chwilę
No wlasnie to jest najgorsze my jezdzimy szukamy a oni dwa dni i koniec zabawy ![]()
![]()
![]()
To prawda …
Pamiętam papierki po lodach ekipy ![]()
![]()
Ojeju, ludzie je sprzedawali ![]()
Oj tak chwilowa moda zawsze tak sie konczy , tak jak ja mialam didle i tokio hotel tak teraz bylo labubu i ekipa
ciekawe co bedzie pozniej ![]()
A no jasne, chwilę i już znudzone
mój chrześniak wymarzył sobie ciężarówkę z tych pluszaków, to bawił się chwilę i stwierdził że nie jest fajna, bo nie kręcą się koła, więc została porzucona w kąt ![]()
![]()
No i weź tu kup ja bez naklejek ![]()