Pisanie na forum

Moda na ekipę wsunie podejrzewam, że trwałaby dalej, ale po prostu się rozpadli :rofl:

1 polubienie

@Mamamiski wogole dziś wyswietlila mi sie reklama ze Intermarche ma tez jakies swoje pluszaki :face_with_peeking_eye:

oni wszyscy juz sami nie wiedza co maja wymyslic

Mamy “interka” i mloda go uwielbia , podejrzewam , ze przez ten intensywny czerwony kolor :grin: jak go miętosi w bujaczku to jeden z moich psiaków jej go zabiera wiec i psiakom przypadl do gustu :rofl:

1 polubienie

Prawda? :sweat_smile: Pieniądze w błoto :joy::joy:

My daleko mamy , więc noe chudziny na zakupy tam , ale w sumie tam jest drogo @Mamamiski nawet nie wiedziałam , że się rozpadli , a 100 dni do matury to nie ich film ?

Zdarzają się i też tacy co kupują przed nazbieraniem bo dziecko chce teraz i już :see_no_evil:

Moja córka chciała arbuza, ale też zachwyt był chwilowy, teraz mam jeszcze na jedną zabawkę,ale chciała właśnie koszyk lub kasę i nigdzie nie ma… Najwyżej weźmie cos innego.

Za niedługo będą te maskotki w tym też te bezcenne koszyki za darmo rozdawać już w grudniu jak czas prezentów się zacznie :rofl::blush:

1 polubienie

To film Friza z genzie , taka “nowa” ekipa :rofl:
@Nadzianii tak pewnie bedzie taka akcja jak w tamtym roku albo 2 lata temu :see_no_evil:

1 polubienie

Całkiem możliwe że tak będzie :smile:

1 polubienie

Ja nigdy nie zbieram naklejek ani tych pluszaków :rofl: naklejki oddaje siostrze lub komuś w kolejce., więc nawet nie interesuję się tym jakie sklepy co rozdają :rofl:

1 polubienie

I dobrze, chociaż masz spokój :smiley:

Teraz był w kinach film o miłości Friza i Wersów.moze ktoś był? :crazy_face:

1 polubienie

Nie byłam jakos wogole nie ogladam ich a pojscie na ich film to juz wogole nie dla mnie :scream::scream::scream:

Nie byłam i się nie wybieram, obejrzeć też raczej nie mam zamiaru :smiley: Trzymać informację o ślubie w tajemnicy a potem wydać film… no naprawdę, wszystko dla kasy. Rozumiem jakby jakiś kryzys finansowy mieli i w ramach ratunku coś takiego wypuścić, ale w momencie gdy nie wiesz co z kasą zrobić i jeszcze tak swoją prywatność sprzedać. Bulwersują mnie takie rzeczy i ten cały influ świat.

Nie bylam ale podobno dosłownie “kaszana” w sumie co sie dziwic jesli to jest film ktory oni rezyserowali no to pokazuja to co chca pokazac a nie na zasadzie dokumentu o kims . To tak jak z autobiografia tez mozna napisac o sobie jak o cudzie swiata , swoja droga ile razy ogladalas film z wesela na ktorym sie nie bylo, ja chyba nigdy :rofl: bo zawsze potwornie sie wtedy nudze . Pamietam jak kolezanka chciala mu puscic swoj film , musialam sie zgrabnie wykrecic :rofl:

Wiesz co oni jeszcze jak oni , pokazuja siebie i swoja prywate w necie ok … ich sprawa ale najbardziej mnie irytuje trzepanie kasy na dzieciach . Niektore sie ledwo co urodziły a juz reklamuja roze firmy , i nie mowie tu o jakims bejbiku w reklamie ktorego pokazuja w tv , bo tam nazwiskami nie rzucaja , chodzi o dzieci influ

No cóż, każdy znajdzie jakiś tam sposób na siebie. Jest to po prostu biznes. A my to oglądamy i jeszcze nakręcamy tą karuzelę jeszcze bardziej :smiley:

A propos filmów dziewczyny bardzo polecam Dom Dobry. Jest o nim teraz głośno i nie bez powodu. Uważam że każdy powinien go obejrzeć

6 polubień

Dzięki za polecajkę! Właśnie widziałam dobre opinie o nim i już zamierzam kupić bilety do kina na wtorek :slight_smile: