Myślę , że tak późno nie będzie. Teraz są szybciej już w tv
@ewelka8990 wesele za tyle, bo to na pokaz wszystko…
Do tego czasu jak będą pluszaki , to dzieci o tym całkiem zapomną …
Mam podobnie, jak moja corka strasznie chciala je zbierac wyjasnilam jej na ile potrafilam, ze to chwyt marketingowy i takie zabawki pozniej w koszu na smieci laduja.
Ja nie mam parcia na to jak uzbieram to uzbieram a jak nie to nie. U nas wszystkie pluszaki kończą pieski więc nie wydaje już na zabawki dla nich ![]()
![]()
No dokładnie tak … mega słabo wyszlo
Moja córka jeszcze jest za mała na to zbieractwo całe szczęście, ale mimo wszystko nie mamy takiego parcia, żeby zbierać i wymienić, bo przecież będzie mieć ![]()
Dość głośno ostatnio o nim o sama jestem ciekawa go
mój mąż też stwierdził że z chęcią by go obejrzał bo w pracy o tym filmie opowiadali wszyscy.
Moja przyjaciółka byla w kinie na tym filmie i bardzo polecala . Jesli mam byc szczera to pewnie za miesiac bedzie na netflixie . Jestem mega ciekawa tego , w ogole podobno ludzie nawet linczują aktora ktory wcielil sie w zly charakter, czyli aktorstwo na najwyzszym poziomie
Slyszalam o tym ze spadl duzy hejt na aktora… przeciez to jego rola nie rozumiem ludzi czasami ;/
Właśnie też czytałam że auto ktoś mu porysował pod sklepem … Miał na prawdę ciężką rolę do zagrania i to że był złą postacią nie robi z niego złego człowieka. Filmu jeszcze nie oglądałam, ale aktora bardzo lubię. Gra chyba w każdym serialu który ostatnio oglądałam ![]()
Tak samo bylo z aktorem ktory zagral Jeffreya w grze o tron . Mlody chlopak zrezygnowal z aktorstwa , bo ludzie mylili rzeczywostosc z fikcja . Normalnie az trudno uwierzyc , z jaka fala hejtu sie zderzyl
Tak jest, jeśli ludzie po filmie zaczynają nienawidzić aktora to znaczy, że świetnie zagrał!
No szok… ale że aż tak? Spodziewałam sie że jakieś wiekowe pani po 80 lat mogą mylić rzeczywistość z fikcją, ale żeby rysować auto… Szok…
Ogladalam gdzies fragment wywiadu z nim.
I wielki szacun dla niego bo mowil ze najwiekszym wyzwaniem dla niego byl powrot do domu i musial sie bardzo starac zeby ta rola nie wplynela na niego i jego rodzine.
Właśnie ciekawa jestem, czy tak szybko wejdzie na Netflix. Niektóre polskie filmy wchodziły bardzo późno, albo wcale
Oby ten dodali na netflixa, czekam na to ![]()
Niestety, ale to jest bardzo częsta sytuacja, że gdzie aktora gra jakiś czarny charakter, to w życiu codziennym jest na niego lincz.
W sumie to, aż ciężko mi uwierzyć, że na Schuchardta wylała się taka fala hejtu, ponieważ ostatnimi czasy, gra w wielu różnych produkcjach i nagle ludzie obudzili się i pamiętają tylko tą ostatnią…
Też słyszałam że główny bohater nie ma za ciekawie teraz na ulicy . ![]()
Ale to jest jednak film
slyszalam przecieki ze myślą na netflix dac ale to jeszcze niz pewnego
chociaz sama bym obejrzala na netflixie