Dziwi mnie to , ze w monencie gdy swiadomosc spoleczna jest jednak wysoka , w czasach internetu gdzie ludzie doszukuja sie oszustwa wszedzie i na wszytskim , nie potrafią odroznic fikcji od rzeczystosci , tym bardziej ,ze film jest jednak dla starszych odbiorcow a nie dla dzieci .
Mnie też to mocno dziwi. Ja rozumiem że potem możesz nie lubić jakiegoś aktora, albo źle Ci się kojarzy. Ale żeby facetowi samochód rysować to już znaczne przegięcie
Masakra jak tak będą robić to nikt nie będzie chciał grać złych postaci w filmach:laughing:
ale za to wynagrodzenie będzie może wyższe za wcielenie się w czarny charakter w filmie:thinking:
Też mnie to dziwi że ludzie nie potrafią tego rozróżnić, często się tak zdarza ![]()
Mnie też to bardzo dziwi, wręcz szokuje, że nadal zdarzają się osoby, które nie potrafią zrobić tego podziału
Ja sie zastanawiam jak mozna po filmie nie lubic aktora , wiesz w sensie moze Ci nie podpasowac jego gra aktorska, ale zeby nie lubic czlowieka bo dobrze zagral złą postac
to tak jakby komus kto zagra dobra postac przepisywac majatek bo on taki dobry a w realnym zyciu jest gburem
to co widzimy w tv to tylko kreacje , a za kazdym tym aktorskim tworem stoi czlowiek ktory ma rodzine , przyjaciol i wlasnie zycie , ktorego my nie znamy . @daga1271 z tym autem to serio przegiecie ![]()
To racja. Każdy aktor gra kogoś i gra jakoś raz lepiej raz gorzej. Albo inaczej raz gra tak że nam się podoba a raz że nie za bardzo. Też nie rozumiem jak można człowieka nie lubić po tym co zagrał. Rola jest rolą a czym bardziej się w nią wcieli tym lepiej dla filmu
Dokładnie. Aktor jest taki, jaką rolę mu napiszą i jak każą zagrać, to tylko zadanie, które wykonuje. W jednym filmie może być czarnym charakterem, a w drugim zupełnie kimś innym, nawet bardzo sympatycznym. To właśnie pokazuje jego talent. Nie ma sensu oceniać człowieka po postaci, którą odtwarza, bo to tylko film
Ja rozuniem gdyby to trzebabylo tlumaczyc dzieciom z przedszkola ale kurna doroslym … masakra co nie? ![]()
No szok, ale tacy są ludzie
fakt faktem, zagrał świetnie, był autentyczny w tym co zrobił na ekranie, jednak tak jak sam powiedział gdyby nie rodzina to byłoby mu jeszcze ciężej, rodzina podnosiła go na duchu.
Masz rację to, że aktor gra jakąś postać, nie znaczy, że nią jest. Dla wielu ludzi to trudne do rozdzielenia, ale właśnie o to chodzi w aktorstwie: o umiejętność stania się kimś zupełnie innym na moment.
Kurcze Dziewczyny od wczorajszefo wieczora nie mogę wejśc w wątek o konkursach. Za kazdym razem ładuje się i nagle bląd… heh
Probowalas najstarszej metody specjalistow IT? Wyloguj sie z forum i zaloguj jeszcze raz ![]()
?
To zazwyczaj działa ![]()
![]()
![]()
A próbujesz przez stronę czy aplikację?
ja ten sam problem mialam i przestalam wchodzic bo mnie denerwowalo
cala reszta dzialala super. moze juz przepelniony sie robi
Wchodze przez aplikację. Ale dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam.
Szkoda bo fajny wątek.
Ja też tak mam … nie wiem z czym to jest związane