Pisanie na forum

Może za dużo komentarzy i przez to się coś zawiesza? :face_with_diagonal_mouth:

U mnie też tak jest. Ładuje się ładuje nagle pojawiają się posty z przed 3-4 dni i nagle błąd. Ja wchodzę przez przeglądarkę

moze po prostu trzeba będzie nowy zalozyc jsk problem nie ustąpi

Mu wygodnie na aplikacji. No i szybciej zdecydowanie.

Próbowalam przez przegladarke. I też lipa… Wątek o konkursach.i tak się nie laduje do konca.

U mnie ten watek dziala , ale ostatnio ktos pytal czy mozna zalozyc watek sprzedażowy i czy regulamin tego nie zabrania , chcialam wejsc , sprawdzic i pokazuje mi , ze strona nie intnieje :woman_shrugging: wiec u mnie tam wyskakuje blad

A który do dokładnie wątek?

Ja mam od początku tak z tym regulaminem

Wygrane w konkursach. Jak wchodzę na aplikacje to widzę że są nowe posty. Ale laduja sie tak do 2/3 dni wstecz i błąd.
Mogę wejść jedynie jak Ktoś mnie oznaczy i z emaila klikam pokaż temat.

A ten wątek wam się nie zacina? Bo jest podobna liczba odpowiedzi

U mnie się zacina :crazy_face: Trochę czasu trzeba poświęcić zeby dokopać się do odpowiedzi :woman_shrugging:t3:

To nie mam pojęcia co jest, czemu tak się zacina

Jak ploteczki to ploteczki…. W poprzedniej ciąży i w tej ma niepohamowaną ochote na pączki z adwokatem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:
Pani w piekarni mówi, że nie mają alkoholu bo to na bazie aromatu tylko jest ten krem.
Jak u Was z takimi zachciankami, dajecie się ponieśc czy w takim pączki może byc jednak alkohol?

Ja w tej ciąży jak i w pierwszej odpuszczam wszystko co nawet nazwą nawiązuje do alkoholu :joy: choć nie ukrywam, że zjadłabym coś takiego :smile: a najbardziej to mam ochotę na tatara ! Takiego domowego jak moja mama zawsze robi ale liczę, że już niedługo :smile::smile:

Ja uwielbiam kogiel-mogiel i zjadłabym :drooling_face: no ale jednak zalecenia są takie, żeby tych surowych jajek unikać.

W ogole mnie nie satysfakcjonuje ta odpowiedz :rofl::rofl: liczylam na informacje, że bez problemu moge sie poniesc mojej zachciance :rofl:

Ja już pożegnałam sie z szynka szwarcwaldzka :frowning:
Serem plesniowym :smiling_face_with_tear:
Sushi :smiling_face_with_tear:
Ale ten pączek za mną chodzi :sweat_smile:

Też mi się zdarza że sie nie załaduje i bląd. I dopiero za którymś razem się uda.
Szkoda bo za chwilę wypadne z paru wątków:(

A probowalas z roznych przegladarek? Google/Opera?

Ogolnie korzystam z aplikacji. I.bledy. wvziraj próbowalam przez chrome i to samo.