Ja nawet nie wiedzialam ze jest aplikacja ![]()
Ja w tej ciąży również się najadłam pączków, ale zwykle z marmoladą
poza tym nie mam zachcianek, tęsknię tylko za prawdziwą carbonarą ![]()
może ja się kiedyś przekonam do carbonary…
Ja też nie jestem wielką fanką ![]()
To ja na początku miałam mega ochote na pomidory! Mogłam jesc tonami ![]()
A może spróbuj przez Safari? A masz Androida czy iPhone ?
Nie ma
już kiedyś było pisane o tym gdzieś wyczytałam , to tylko skrót na telefonie ![]()
Mam Androida. I na telefonie na pewno nie bede juz kombinować z innymi przeglądarkami. Tym bardziej że dzialalo ok. Teraz jak jest wiecej postow to pojawia sie problem ![]()
Ja w ciazy tez mialam ochote na tatar
teraz przez to ze karmie moim mlekiem to chyba dlugk tego tatara nie zjem
tak samo jak nie przepadalam za sushi to tez wtedy mialam ochote , ale juz mi przeszło.
Ale cos czego nie odposcilam to jadlam mandarynki kilogramami a dopiero później sie dowiedzialam , ze nie sa zalecane ![]()
u mnie sie nie zacina teraz. smiga super
ja plesniowy jadłam ale zdobiony na cieplo
teraz z pomidorami to często nie moge bo zgaga ale w poprzedniej ciazy pomidory szly tonami i teraz syn kocha wszystko co z pomidorow ![]()
tamta cala ciążę nic z fast fooda nie moglam wlozyc do ust, mlody nie lubi🤣
jestem ciekawa jak będzie z drugim bo teraz prawie wszystko moge jesc
Ja mam iPhone i nic mi się nie zacina . Hmm , nie mam już pomysłu
To ja miałam ogromną ochotę w drugiej ciąży na cukierki trufle, uwielbiam te z Firmy “Odra”, ale one mają alkohol w składzie, więc o nich mogłam sobie pomarzyć…
ja też miałam wstręt do fastfoodów, w każdej ciąży.
Ja do McDonalda miałam straszny wstręt przez jakieś pół roku ciąży, później mogłam jeść tylko nuggetsy
Ja całkowicie miałam wstręt do mięsa a na kiełbasę to nawet nie mogłam patrzeć ![]()
Przybijam piąteczkę, też tak miałam, a moje dziecko na przekór - kocha mięso, zamiast słodyczy wybierze kiełbasę, jak ktoś przychodzi w odwiedziny dla młodszej ma musik lub słoiczek, a dla starszej kabanosy ![]()
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, w drugiej nie mogłam patrzeć na wodę ![]()
Ja również mało mięsa za to w koło mogłam jeść kisiel ![]()
![]()
To moje dziecko nie moze patrzec na pomidory ![]()
![]()
![]()
za to w tej ciąży odrzuciło mnie całkowicie od mięsa, no na sile probuje jesc ale tragedia
mój syn mega mięsny… zobaczymy jaka bedzie dziewcznka ![]()