U mnie nie dziala. Probowalam przez przegladarke tez. Jak jest za duzo postoŵ w watku to czesto przestaja sie ladowac i blad.
Ja kiedyś już dawno jeszcze na starym forum pisałam i nawet założyłam wątek ciąg dalszy tam było chyba coś ,pogaduchy w życiu prywatnym, czy jakoś tak ale umarło to ![]()
![]()
A masz Androida czy iPhone ?
No właśnie , ja ma iphona i wydaje mi się że to po jakiejś aktualizacji , ale ja to się kompletnie nie znam na tym …
Ja mam Androida i nie działa
Ja mam iPhone i działa , więc no ciekawe czy właśnie ten problem jest tylko z Androidem
Mam Androida.
Na emailu mam zostawione watki w których ktos mnie oznaczyl i jak wyskakują blędy to probuje przez wiadomosc z emaila wejść . Ale to trochę czasochlonne jest
A przez jaką przeglądarkę wchodzisz ? Może w przeglądarce jest problem
Dziwne mi w powiadomieniach takie odpowiedzi się pojawiają serio nawet jak nikt mnie nie oznazy @ tylko bezpośrednio pod postem odpowie i nie jest to mój zalozony temat …
No a właściwie mnie się to nie pojawia od jakiegoś czasu. Wcześniej też mialam
Czasem mam a czasem nie ![]()
No nic nie poradze.
Radzę sobie jak.mogę żeby móc pisac z Wami w watkach o wiekszej ilosci postow.
Karcia teraz masz ? Bo zrobiłam to przez odpowiedź do twojego komentarza a nie po prostu przez napisanie komentarza.
Tak jak weźmiesz tak jak teraz to mam powiadomienie. Ale jak ktoś odpisze na mój komentarz bezpośrednio pod nim to w tedy nie mam. Nie wiem co jest no nic jakoś sobie radzę ![]()
![]()
Czyli teraz napisałam to już nie masz?
Bo jak ci ktos odpowie to będziesz miala powiadomienie ale jak ktos odpowie pod twoim komentarzem to chyba tego nie widac dopiero jak wejdziesz w post na głównej stronie tak mi sie wydaje
Nie mam właśnie
Przyszło mi tylko powiadomienie że @ewelka8990 mi odpisała
Ale jak ktoś odpowie bezpośrednio pod moim komentarzem przez tą strzałkę z boku na dole to wcześniej miałam te powiadomienia. No tak jak ktoś odpisze pod moim komentarzem ale nie bezpośrednio mnie to się nie wyświetla
Ja wlasnie ci odpowiedzialam przez ta strzalke to prawidłowo ze dostalas powiadomienie
@ewelka8990 też tak zrobiłam , ale zaraz pod komentarzem , i na eksie teraz Twojego też nie widzi i dopiero mój zobaczy, nie wiem czemu tak jest u mnie chyba tak nie ma, nie zauważyłam nawet tego… ale to masz pod każdym wątkiem?