Pisanie na forum

Ja to bardziej mam problem w tych wątkach co jest jest już dużo odpowiedzi , więc moze za dużo już i dlatego tak się dzieje

Mi na szczęście wyskakują powiadomienia, bo ciężko by było odnaleźć wątki, w których udzielamy odpowiedzi :speak_no_evil::crazy_face:

Nie bo w wątkach gdzie jest mało odpowiedzi jest to samo. Ale to fakt np tutaj bardzo długo się ładuje

1 polubienie

Ja mam właśnie identycznie … nie wiem z czym to jest związane

1 polubienie

Ja mam to samo w powiadomieniach mi wyskakuje i wtedy odpisuję.

@Patrycjaw25 dokładnie tak :grinning:

Hm to ja nie wiem o co chodzi że u mnie to nie działa

1 polubienie

No właśnie ja też nie wiem od czego to zależy. Później muszę szukać po wątkach gdzie mi ktoś odpisał

1 polubienie

Ja mam jedynie (a raczej aż) problem z watkami gdzie dużo postow. Czasem mi sie nie ładują. Wyskakuje błąd.
Ogólnie na niektóre watki dam radę wejść tylko przez email bo Ktos mnie kiedyś oznaczył- i wtedy wątek się ładuje raczej.

A w ikonce zdjęcia profilowego nie wyskakuje wam w powiadomieniach ? Tam cała lista jest odpowiedzi i tylko klikniecie i odrazu przeskakuje na daną odpowiedź.

1 polubienie

Dokładnie mam tak samo jak piszesz i wszystko jest ok

No i dlatego mnie zastanawia dlaczego tak dziewczyny muszą szukać po tematach :thinking:

1 polubienie

Ja nie mam problemu ani z powiadomieniami ani z dłuższym ładowaniem strony/watku

No tak ale pod warunkiem że jest to twój wątek albo ktoś ci odpisał lub cię oznaczył. Jeżeli chcę wejść w wątek w którym dawno nic nie pisałam a on ma ponad 1000 odpowiedzi to po wejściu w niego ładuje się długo i nagle wyskakuje błąd. Dlatego @Kalusia161 to napisała. W wątkach których toczysz rozmowę i dziewczyny ci odpowiadają to nie ma problemu nawet gdyby on miał 1500 odpowiedzi.
Ja mam problem z tym że jeżeli ktoś odpisuje typowo na moją odpowiedź bezpośrednio pod nią to nie mam powiadomienia. Jeżeli ktoś oznaczy mnie @ to nie ma problemu

Dlatego myślę , że takie wątków najlepiej utworzyć nowe , część 2 i wtedy każdy będzie mógł na spokojnie odczytywać i odpisywać :slight_smile:

Jak jest duzo odpowiedzi przewijam tym suwakiem na dol i wtedy sie szybciej ładuje

1 polubienie

Już kiedyś byla o tym mowa. Ale ucichlo bo jednak tylko nieliczne osoby mialy problem.

To ja myślę , że jak się zacina, trzeba po prostu założyć :slight_smile:

Ja też przesuwam suwakiem na dół i szybko się lądują komentarze.

1 polubienie

I to jest najlepszy sposób , na ten problem

1 polubienie