Plamienia w pierwszym trymestrze - moja historia

ja plamiłam w III ale powiedziano mi że to normalne

kazde plamienie to jednak strach, na poczatku straszne, i pozniej tez

nie bagatelizowałabym zadnego plamienia, koniecznie poszłabym do lekarza sprawdzic

plamienie zawsze powoduje strach

na pewno z każdym plamieniem polcałabym wszystkim mamom wizyte na izbie, zawsze bym sprawdziła, nie ważne czy to w nocy czy w dzień, zdrowie dziecka najważniejsze a nigdy nie wiadomo co może siędziać

u mnie na szczęście obyło się bez plamień, ale w ciąży byłam wyczulona na wszystkie niepokojące objawy

w ciąży zawsze trzeba być wyczulonym i jak tylko coś nas niepokoi to lepiej to sprawdzić i nigdy niczego nie bagatelizować, co jak co, ale o dziecka trzeba dbać od początku

u mnie również w I trymestrze wystąpiło plamienie. Ale wystraszyłam się i na następny dizeń wylądowalam u lekarza

plamienie nie zawsze jest groźne ale to musi lekarz ocenić

Lepiej dmuchać na zimne… Więc jedna wizyta więcej u lekarza na pewno nie zaszkodzi, jeśli jesteśmy czymś zaniepokojone.

zawsze w niepokojących sytuacjach lepiej skonsultować się z lekarzem

najlepiej to na izbe przyjec jechac, napewno nie powiedza ze sie niepotrzebnie przyjechalo

również plamiłam w 12tc

Ja plamiłam na początku drugiej ciąży po przeprowadzonej cytologii.

Moga sie zdarzac ale zawsze trzeba zasiegnac porady

u mnie było dokładnie tak samo, tylko byłam w 9 tygodniu i pani ginekolog tez mnie uspokajała i mówila, ze wszystko jest ok

mi się na szczęście nie zdarzyło ale wyobrażam sobie stres kiedy zobaczyłyście krew…

u mnie w ok 6 tyg. pojawiło sie delikatne plamienie i od razu do szpitala pojechaliśmy na szczęście nic złego się nie działo

również plamiłam ale wszystko dobrze się skończyło

Każde plamienie powinno być niezwłocznie skonsultowane z lekarzem.