Plany na majówkę

@Patrycjaw25
Coraz lepsza pogodę pokazuje prognoza - przynajmniej na Śląsku :sunny::sunglasses:

@Magdallenka0897
W ikei to co jakiś czas obniżają ceny jakiś produktów + w Katowicach mamy przy kasach wyznaczoną strefę z ostatnimi sztukami mebli, dodatków itd w bardzo przyzwoitych cenach :partying_face::star_struck:
Choć do Ikei nam bardzo blisko, bo ok 25 minut to zazwyczaj jadę w tygodniu w godzinach porannych, żeby zobaczyć czy na żywo mi się podoba dana rzecz, a później wszystko zamawiam online - tłumy mnie przerażają tam :sunglasses::nerd_face:

Sytuacja była taka że w marcu była promocja na każdy wydany 1000 zł dostajesz stówę zwrotu No i właśnie mam ten bon do wykorzystania do 11 maja

1 polubienie

Piekna sprawa :smiling_face_with_three_hearts: to będzie smakował podwojnie :grin: pochwal się jaki tort wybrałaś.

My jedziemy do teściów na grilla na Majówkę wiecie dzień Święty trzeba świecić więc grill musi być :grin: a tak to odpoczynek

1 polubienie

Zazdroszcze :wink: @Karcia a gdzie spędzacie?

Wszystko zależy od pogody. Chodz podobno ma być cieplutko i słonecznie :sun_with_face: grill obowiazkowo i dużo odpoczynku

No mnie się już marzy grill w ogórku z moim synkiem …… już chodzi więc będzie mógł biegać wokół domu :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ooo, my mamy daleko do Ikea więc jedziemy raz na jakiś czas to nawet nie wiedziałam :wink: dobrze wiedzieć. :smiley:
@Mamuska357 mi się też marzy już grill :smiley: akurat na weekend ma być podobno po 22 stopnie

1 polubienie

Nooo właśnie ma być ładnie więc może się trochę uda skorzystać

U mnie brak planów . Pierwszy raz od wielu lat zostajemy w domu. Do terminu porodu zostały ponad 2 tygodnie więc wolę zostać na miejscu. Pewnie jakiś spacer nad morze i grill na balkonie wpadnie .

2 polubienia

maluszek jeszcze w brzuszku, ale zaczynamy z mężem malowanie domu po remoncie :smiley: zmusimy zdążyć przed porodem :smiley:

2 polubienia

W Tunezji. Tam ma być ok 22-23 stopnie ale odczuwalne ok 26-28 więc idealnie nie za zimno nie za ciepło

2 polubienia

U nas właśnie tak wyglądała majówka rok temu. Mąż malował pokój dla synka :wink:

1 polubienie

Ja rok temu nie pamiętam majówki bo to było 2 tygodnie po tym jak synek się urodził :purple_heart:

1 polubienie

u nas jest cały dom do skoczenia hahaha niestety budowa się wydłużyła zbyt mocno, ale wierzę że damy radę! mąż walczy codziennie po pracy i jesteśmy już coraz bliżej hahaha czego to człowiek nie zrobi, żeby nie mieszkać z teściami w połogu :smiley:

2 polubienia

No niestety na niektóre rzeczy odnoscie remontu nie mamy wpływu :wink: powodzenia

2 polubienia

U nas w tym roku będzie taka majówka :smiley:

A którego synek się urodził ? Może będzie podobny termin u mnie. Bo ja mam na 14 maja .

Mój 16 ale kwietnia :face_with_peeking_eye::joy:

Właśnie mąż sprawdzał że ładna pogoda ma być także idealo , a mega się cieszę bo ostatnio przez dwa lata na majówkę byłam w ciąży :rofl: i ciężko mi było się ruszać :rofl:

1 polubienie

@Patrycjaw25 to teraz nadrobisz :hugs: a pogoda jakby na zamówienie się zapowiada :sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face:

1 polubienie