Płaszcz

Mi również Vinted się podoba ale jednak koszt wysyłki opłata za ochronę I procentową to też nie mało te oczywiście zależy co się kupuje;)

Ale wybór jest spory i trzeba przyznać że chyba dobrze prosperuje na tak swierza aplikacje;)

Mnie najczęściej zakupy przyciągają do Reserved jeśli chodzi o kurtki. Mam dwie parki z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Jedną udało się kupić na wyprzedaży z 300 na 100- extra.

Ja tez czesto kupije w reserved. No i nie wiem czy wiecie, bo ja dlugo tego Nie wiedziAlam, ze reserved to polska marka :) 

Xyz zależy jaka kurtka jak krótka to rzeczywiście może źle wyglądać z sukienka ale mam np długa kurtkę i sukienka do niej pasuje. :) 

Koniczka to super okazja mi się udalo za grosze kupic marynarkę kiedys i też bylam mega zadowolona bo cena jakas groszowa a taka i do jeansowa i do spodni wizytowych;)

Co do tego ze to polski sklep to nie myślałam nawet ale ubrania tez nie wsYtskie są dobre jakościowo ale chyba jak wszedzie;)

Ja na te z reserved nie narzekam. Są drozsze troche i lepsze moim zdaniemnw porownaniu do npbsinsaya bo to ten sam własciciel. W sinsayu są tanie ciuchy ale gorsze jakosciowo i mam na mysli rzeczy dla doroslych bo z dzieciecego sinsaya jeztem zadowolona

Ja mam z sinsay już kilka lat i też używam od święta więc jest ciągle jak nowy. Co prawda jakość sinsay faktycznie nie zawsze jest świetna ale tu trafiłam 

Ja lubie sinsay - kupuje dzieciom do szkoły ubrania bo i tak zaraz albo poplamione albo wytarte wiec mi nie szkoda.Reserved,smyk 51015 tez lubie w każdy z nich można znaleźć super ubrania.

Wczorsj bylam w pepco i tam tez są teraz sliczne ubranka. I uwazam ze jakosiowo lepsze. Super jesf nowa kolekacja organic. Takie proste ubrania, prążkowane. A nie jakies kolorowiaste 

To prawda czasami ubranko ubrane na raz i zaraz poplamione ;( albo dziura ;) potem jak już dziecko starsze w wieku szkolnym to tak nie niszczy i dłużej pochodzi bo nie wyrasta tak szybko;)

Ja w pepco bylam tydzień temu to średnia oferta ale akurat moze jeszcze nie wyoakowali wszystkiego i rozmiary 74 w zwyż;( wiec zmuszona bylam troche zamowic co to sklepów to ceny są okropne wvzoraj pojechalismy do sklepu wozek zobaczyc to były fajne ubranka ale 50zl to norma za spiochy z kaftanikiem  czapeczki po 30-40zl makabra;(

Anita ja jak bylam jakies dwa tygodnie temu to tez nic nie byko ciekawego ale wczoraj juz cos nowego. Po prostu pewnie weszla nowa kolekacja teraz. 

No i masz racje, strasznie drogo dlatego kupuje w sinsayu czy pepco bo tam są względne ceny 

Anita, tu o czasem zależy od dzieci. Mój 9 latek jak chce to się kie wybrudzi, ale jak nie uważa to cały zawsze w lodzie czy np w spagetti, które ciężko wyprac. Gorzej że te malutkie ciuszki jeszcze grosze np w pepku kosztują i nie szkoda tak, a na starszych to już nawet w pepku trzeba więcej dać a szkoda bo tu nie wyrasta po miesiącu tulko po pół roku 

Natinka ;) no wpadka moze sie zdażyc;) to i ja często bluzke zachlapie jak jem obiad;) siła grawitacji ;) przyciągania do białego jest o wile silniejsza niż do bluzki takiej na co dzień;)

ale jednak taki 9 latek mniej sie upaprze nić taki przy rozszerzaniu diety ;) gdzie co chwila coś;)  bynajmniej ja tak wspominam ten czas;)

A od tych obiadków w słoiczkach też się tak papraja rzeczy, że trzeba zaraz namaczac i prac? 

Anulka my karmiliśmy duzo takimi sloiczkami i jak się coś nachlapalo to niestety odrazu zabierałam;( bo w praniu roznie schodziło moze proszek za słaby ale Lovella bylo prane a to jeden z lepszych wiec powinno schodzić ale nie zawsze sie to udawalo;( wiec szare mydło szlo w ruch;)

Ja płaszcz kupiłam latem za 30zl i fakt przydaje się bo jak zakładam sukienkę to nie zarzucę na nią kurtki 

Ja płaszcz kupiłam latem za 30zl i fakt przydaje się bo jak zakładam sukienkę to nie zarzucę na nią kurtki 

polecam latem kupić na wyprzedażach, dużo fajnych jest w sinsay