Ja mam do pasa i jakoś mi aż tak bardzo nie wypadają
Anulka wow jakie długie! Zazdroszczę zawsze marzylam o takich,ale no nie mam tak gęstych by dobrze wygladac w takich długich
Wszystkie nie, ale mi dużo wypao po porodzie;)
W ciąży za to rosły jak szalone
Takkk.. W ciazy to piekne wlosy i xera. Teraz tez mi lecą jak szalone ale to chyba normalne. Stosuje wcierke i chyba jest troche lepiej ale ja ogolnie zawsze miala slabe wlosy
Ja tam nie widzę różnicy szczerze mówiąc. Stosuje olejek za każdym razem po umyciu
Ja mialam dostałam antybiotyk po tygodniu pod kontrolą lekarza było ok. W ciąży mialam czeste infekcje
Ja polecam Biotebal 5mg jak coś to lek więc efekt sprawdzony bo przebadany. Ja zawsze robię sobie kuracjeb3 miesięczne tzn tak raz na rok bo z włosami zawsze miałam klopoty
Odpowiednia pielęgnacja i kosmetyki dobrze dobrane ja mam wrazliwa skórę głowy i zwykle szampony mi ja tylko podrażniają. Muszę bardzo uważać
Ciężko jednak dobrać dobre szampony bybwlosy po nich rosły jeszcze. Dieta też musi być dobrze skomponowana
Ja nie lubię wypróbowac nowych preparatów, chyba że jest coś nie tak no to próbuje ale teraz wydaje mi się że z moimi włosami jest wsztstko ok także nie szaleje
Najlepiej poradzić się trychologa . Ja mialam wizytę polecam bada skórę głowy i dobiera odpowiednie preparaty dopasowane do włosów. A tak sama stosując na ślepo nie mogłam dojść do ladu z włosami ..
Spróbujcie wxierek np sattva albo Jantar:)
Jantar zgadzam się dobre odżywki mają z tej firmy.
Ja robiłam chyba wcierke z tej firmy