Ewe moi znajomi zrobili w pokoju chłopców drabinkę taka jak jest w szkole na sali gimnastycznej, może być jeszcze duza pufa np piłka nożna, niektórzy robią dla ozdoby ściankę wspinaczkowa, specjalna duża półka na samochodziki
Urządzamy nowy pokój dla starszego syna, co Waszym zdaniem fajnego może znaleźć się w pokoju 6 latka? Poza standardowym łóżkiem, biurkiem, szafa itd? Tak żeby nie był to jeszcze pokój „chłodny” młodzieżowy ale juz tez nie lokum maluszka?
mi to sie podobają te drewniane bujaki które odrócone służa jako zjeżdzalnia...drabinka tez super pomysł...fajnie też wyglądają półki otwarte na zabawki np.w kształcie domku
kurcze zależy jaki pokój, jaka wielkość pokoju, czy na stałe czy na chwile, czym sie interesuje dziecko ja bym popatrzyła na pomysły z internetu w moim przypadku zawsze sie to sprawdza;d
Może na ścianie jakas fajna naklejka z czymś czym dziecko się interesuje jakas postać z bajki itp
Darulka, DoNiWe - super propozycje ;) ścianka wspinaczkowa czy drabinka to świetny dodatek do pokoju ale i tez praktyczny i zdrowy dla rozwoju fizycznego. Musze się rozejrzeć za czymś co zmieści się w budżecie i w 11m pokoju ;)
Ewe bocianie gniazdo tez jest fajne w pokoju, tylko to już zależy jakie macie sufity, czy można wbić haki I żeby to się trzymało.
mi takie baldachimy sie podobaja tez takie do sufitu przymocowywane ;d
Supwrczas pięknie to wygląda, ale dla mnie to miejsce gdzie zbekra się kurz
Jeszcze nie widziałam w domu bocianiego gniazda :)
Ostatnio widziałam canpol babies fajne drewniane gryzaki ma ☺
Superczas tylko tylemse ładnie wygląda bo więcej plusów ich nie widze.
Tak też mi się wyświetliły ostatnio te gryzaki .
sa mega
Miska miałaś już drewniane gryzaki??
Tak ale nie z Canpola
My mamy grzechotkę-gryzak ze smyka
Czeka mnie tapetowanie pokoju dzieci. Czy macie jakieś rady na co szczególnie zwracać uwagę?
Na scianach pokoju są tynki, które kładł deweloper. Czytałam że powinno się ściany zagruntowac a potem przetrzeć roztworem z klejem. Wtedy można już kłaść tapety. Czy tak się do tego zabrać?
Czy może macie jakieś inne rady?
Dodam, ze tapeta dobrej jakości, z tej strony https://tapetujemy.pl/tapety-dekoracyjne
ja to nie w temacie póki co.. prędzej jakiś tatuś by się tu mógł wypowiedzieć.