Polecicie jakies dobre lakiery hybrydowe

Jeśli szukacie inspiracji na paznokcie, polecam stronę Reformy:

https://reforma-polska.com/blog/paznokcie-brokatowe

Jest tutaj kilka pomysłów na paznokcie brokatowe. Nie ma się co bać takich lakierów. Sama bardzo lubię lakiery z brokatem z uwagi na ich dobre krycie. Fakt, że lakiery takie są często gęste, z drugiej strony wiele z nich kryje po jednej warstwie. Nie wiem jak jest z innymi firmami, ale dla większości lakierów z firmy Reforma wystarczy dosłownie jedna warstwa.

Bardzo zadko robię sobie paznokcie ale jak już robię to używam tych z semilaca jak dla mnie najlepsze

Polecam firmę Modena Nails - dobrze kryją lakiery oraz YOSHI super konsystencja + dobre krycie i dobra cena. Zele do przedłużania sa twarde ale nie zalewają skórek. Primer BK i dehydrator obowiązkowo! TOP Clavier lub Makear - najlepsze i najdłuższe błyszczenie jakie testowałam ;)

Mi ostatnio sprawdziły się lakiery z chińskiego sklepu 

U kosmetyczki też używają semilac. 

nie lubie zielonego ale piekne paznokcie i ten kolor , właśnie patrze na swoje krótkie;) wczoraj obcinane;) bez porównania;)

ale jak sobie radzisz z nimi na co dzień ja bym nie potrafiła zmywać;( 

Od semilaca też zdarzają się alergie i piecze płytka przynajmniej ja tak mam

Natalia jejku no długaśne te paznokcie:D ale pewnie już się przyzwyczaiłaś i robisz wszystko bez problemu?

semilac albo neonail

To nie dana firma uczula tylko składnik który jest zawarty w lakierze i on konkretnie uczula. 

Co do lakierów to polecam yoshi. Neonail. Dość korzystnie cenowo to wychodzi. Ja zawsze poluje na jakieś promki i zamawiam

Ja juz od 3 lat robię sibie sama paznokcie i teraz używam tylko tych 5 w 1 od semilac bo wystarczy 1 lakier i mamy wszytsko zrobione a do tego jest trwalszy niż te zwykle ;) 

ja czasem robię sobie sama, ale jeśli mam ochotę przedłużyć paznokcie to idę do kosmetyczki, bo mi samej przedłużanie nie wychodzi

nie używałam jeszcze tego 5 w 1 

Ten 5 w 1 jest naprawdę dobry. Trwaly I szybko się nakłada do tego są w fajnych kolorach. Wiec I cenowo lepiej wychodzi. Ja nie robię przedłużenia bo przy dzieciach wolę mieć krótsze paznokcie ale już bez lakieru sobie ich nie wyobrażam;) 

Oj mi właśnie tak odrosły te paznokcie, że już nie mogłam nic w nich zrobic;/

Ostatnio polubiłam się z tymi od deynn ładne krycie :)

Ja najczęściej używam z semilac. Z neonail też za spoko ale nie kryją tak jak te z semilac. 

​Polecam nauczyć się robić sobie paznokcie w domu :) Nie jest to takie trudne jak się wydaje, w sieci jest poza tym bardzo wiele poradników jak zacząć. Zerknijce sobie chociażby na filmy na youtube.

Dobrze jest na pewno kupić sobie na początku dobre lakiery oraz bazy. Jeśli kupicie sobie kiepskie, szybko się zrazicie do malowania sobie paznokci i nie będzie Wam to sprawiało przyjemności.

https://paznokcie-doroty.pl/topy-hybrydowe-gwarancja-pieknego-i-trwalego-manicure/

u mnie najlepiej sprawdza się semilac