Ja również dostaję paczki na święta dla dzieci.
Ja obstawiam, że nie dostanę nic poza to co powinnam dostać od ZUSu. To już taki typ firmy
Fajnie jak na macierzyńskim dostajecie coś extra. Jednak cieszy takie coś bo w sumie nie musieliby dawać
Paulina tak zgadza się od 26 są zmiany i trzeba napisać wniosek o ponowne wyliczenie żeby mieć więcej procent 81,5 lub 70. Jest na to dość krótki czas więc jak ktoś jest teraz na macierzyńskim rodzicielskim to szybko działajcie.
Ja chciałam to zrobić mailowo z moją kadrową i kazała mi przyjechać osobiście do firmy, prawdopodobnie 4.05, bo jeszcze mi nie podała daty kiedy wróci (mają długi urlop majowy) I średnio mi się to uśmiecha, bo to ok 30 km w jedną stronę samochodem...
Moja kadrowa miała mi wysłać druczek na pocztę, a ja.mialam go tylko podrzucić. Jednak nic do tej pory nie dostałam, a 8maja będą zatwierdzać wypłaty..
Femka to może się jakoś przypomnij żeby Ci nie minął termin? Ja dzwoniłam do koleżanki z laboratorium dzisiaj i ona ma mi jutro zadzwonić czy ta kadrowa jest w pracy to jak coś to wsiądę w auto i pojadę. Bo wczoraj też hala szła, ale biura miały wolne
Może właśnie warto się przypomnieć
Moja kadrowa jest w pracy, ale nie ma dla mnie czasu. Kazała wysłać pocztą to, co uważam za słuszne, więc zobaczymy co to będzie... Ach, masakra :(
Masakra jak potem takie problemy kadrowe. U mnie jedynie co pamiętam to ciągle coś w papierach brakowało ,albo coś się nie zgadzało i kilka razy musiałam wypisywać. Na szczęście mam blisko do pracy.
No masakra u mnie zawsze jest pomocna
Ja chciałam dziś jechać do ZUS to wyjaśniać, ale wyładowałam w szpitalu na obserwacji :))
Wczoraj dostałam wniosek na emaila to od razu uzupełniłam i odesłałam;) a już myślałam, że zapomniała;)
Femka zazdroszczę. Ja ostatecznie wysłałam poleconym wszystko, bo nie szło się dogadać:(
U mnie kiedyś w pracy też była taka okropna kadrowa do wszystkiego się czepiała ciągle chciała wyjaśnień, ciągle czegoś jej brakowało
To u mnie znów totalne przeciwieństwo, olewka i w ogóle szkoda gadać :(
Oryginal i tak muszę podrzucić Ochronie która zaniesie wniosek do kadr.
Ja wczoraj dzwoniłam czy dostali te dokumenty i czy są ok, to nikt nie umiał mi odpowiedzieć, ale napisałam maila i pani odpisała, że są ale złe ale ze jej wystarczy... masakra to wkoncu złe czy dobre
Paulina i jak tam , jak się czujesz?
Porazka