Pomysł na prezent gwiazdkowy dla męża

Perfumy również super alternatywa zawsze się przydadzą Jeżeli mamy inne wydatki i ważniejsze rzeczy na głowie to wiadomo że jak to się mówi czasami trzeba wybierać Są rzeczy ważne i ważniejsze miło jest dostać jakiś prezent ale jeżeli z góry ustalamy że nie robimy sobie żadnych prezentów to to jest fajne Ja natomiast nie lubię takich niezręcznych sytuacji jeżeli ze wszystkimi ustalimy że nie robimy żadnych prezentów natomiast ktoś gdzieś tam jednak się wychyli i kupi wszystkim jakiś drobiazg tak dla zasady No nie dla mnie to tak nie działa Jeżeli ustalamy że nie robimy to tego się trzymajmy A właśnie często bywa tak z moim bratem i jego narzeczoną że mimo tego że ustalimy że nie robimy sobie żadnych prezentów to oni i tak coś tam po cichu każdemu kupią

Perfumy to jest takie coś ze zawsze jak się tylko zna ulubiony zapach to się trafi z podarunkiem bo jednak się używa tych perfum może nie każdy na co dzień zależy od pracy ale jest to super alternatywa albo jakiś zestaw mój nas np ma brodę kiedyś kupiłam mu super zestaw do stylizacji brody i też to był bardzo trafiony prezent albo pasek , skarpetki czy portfel :) 

Mój mąż ucieszyłby się na pewno, gdyby dostał fajną płytę winylową, bo od jakiegoś czasu ma gramofon. Narzędzia albo skrzynka na narzędzia to też dobry pomysł na prezent. Generalnie wszystko zależy od tego, co dany mężczyzna lubi, a chyba nikt nie zna swojego męża lepiej niż żona :)

Ale super pomysł na.present tym bardziej jak masz ma takie zainteresowanie to wydaje mi się że by się cieszył z płyty :)

Dokładnie każda żona wie, co mężowi potrzebne najbardziej, także na pewno trafi w jego gusta:P

Ja tez perfumy chociaż obcemu bym nie kupiła ale jak wiemy jakie maz używa to inna sprawa 

No pra da jest taka że trzeba trafić z perfumami to jest ryzykowny prezent więc jak już kupujemy komuś perfumy to musimy kogoś naprawdę znać i wiedzieć co dana osoba lubi 

Ja kiedyś kupiłam perfumy i jak masz otworzył to nie pachniały, dopiero trzeba było trochę popsikac żeby był zapach, a już myślałam wtedy że bubel kupiłam w Douglas 

ja też totalne nie wiem co mu kupić, sam mów ze nic nie potrzebuje, ale chciałabym mu coś kupić

Mój ostatnio podlapal że chce jechać do energinaldi więc chyba mu bilet kupię 

Ola to masz problem z głowy:D

oo energylandia! tez tam planuje zabrac córki latem, teraz niby tez jest otwarta ale jednak jest zimno.