Pomysł na prezent gwiazdkowy dla męża

Totalnie nie mam pomysłu na prezent gwiazdkowy dla męża bo wszystko ma.. 

co kupujecie swoim ? Może mnie olśni 

Nowa odzież termoaktywna na narty 

Kamerka samochodowa przyda się nie tylko dla niego. Mój lubi gadżety elektroniczne np stacja pogody i też wszyscy w domu z tego korzystają. Z perfum zawsze się cieszy bo nie wiadomo kiedy i się kończą. Jeżeli jest smakoszem trunków to drewniane auto, czołg zależy co lubi z jakimś alko i wypalonym imieniem, piękny prezent ale ja już nie mam gdzie ustawiać takich rzeczy. Może macie niedaleko gabinet masażu, u nas okazało się że otworzyli dwie ulice dalej i ja swojemu wykupiłam, był w niebo wzięty.

Ja kupuje buty 

Ja zazwyczaj kupuję coś z odzieży, w tym roku będzie bluza i sweterek. Często kupuję perfumy, zestawy kosmetyków do golenia, kiedyś dałam mu elektryczną maszynkę, były też gadżety elektroniczne, kamera samochodowa, kubek termiczny.

Moim zdaniem też najlepszy prezent dla faceta to coś z odzieży ponieważ faceci słyną z tego nie wszyscy ale większość że raczej nigdy nic nie potrzebują Jak samemu się im czegoś nie kupi to oni raczej do sklepu się nie wybiorą zawsze twierdzą że wszystko mają a później na ostatnią chwilę jak trzeba gdzieś wyjść okazuje się że jednak nie mają się co ubrać także na Polaki okazję jakieś fajne ubranka gadżety odzieżowe przynajmniej u nas mile widziane może kup jakąś fajną koszulę Jeżeli mąż lubi nosić albo jakiś porządny elegancki pasek do spodni

Zazwyczaj u nas to prezent, który jest praktyczny. Żona zawsze wie co dla jej męża będzie najlepsze ;)

Ja nie wiem jeszcze co kupię. Ogólnie to mamy małe dziecko i budowę domu więc jest na co wydawać pieniądze. Ale to jednak zawsze miło jak się coś dostanie na te święta. Więc myślę że może jakaś koszule elegancka

Z tą odzieżą rzeczywiście tak jest. Ja w tamtym roku mężowi kupiłam kurtkę ciepłą. W tym roku chyba jakiś plecak na rodzinne wyjazdy. Innym razem kupilam portfel, walizkę. Może jakieś.kosmetyki. Narzędzia. Telefon nowy.

Ja kupiłam swojemu telefon bo akurat mu się zepsuł ale początkowo był plan na szlifierkę bo po prostu non stop wspominał że by mu się przydała a rok wcześniej dostał bluzę z adidasa i skórzany portfel oraz pasek może warto się zainteresować tym co lubi mąż np jakie ma zainteresowanie i iść w tym kierunku ?

A my w tym roku rozmawialiśmy że nie robimy sobie żadnych prezentów pod choinkę w sensie my dorośli jeśli chodzi o dziecko a jest ono u nas w rodzinie tylko jedno póki co nasz syn to jest powiedziane że jeżeli ktoś ma ochotę zrobić jakiś prezent jemu No to wiadomo może ale też żeby to nie było jakieś nie wiadomo jakie Szaleństwo jakieś drobiazg coś czym będzie się mógł pobawić po Wigilijnej kolacji natomiast my wszyscy jednogłośnie w tym roku Uznaliśmy i właśnie musimy też to zapowiedzieć mojemu bratu który bezpośrednio przed świętami dopiero wraca z zagranicy że nie robimy sobie żadnych prezentów każdy dosłownie ma wszystko w obecnych czasach aż przesyt jak ktoś czegoś potrzebuje to się kupuje na bieżąco Uznaliśmy że nie ma co szaleć chodzić po sklepach szukać na siłę kupować sobie pierdoly głupoty a na drogie prezenty w obecnych czasach to po prostu też szkoda pieniędzy i najważniejsze jest dla nas ten  czas spędzony razem

Właśnie u nas też na przyszły rok szykujecie sie ze wszystkich dsiefi prezentowych szykuje sie 10 a spodziwamy sie ze liczba wzrośnie do 13 nawet więc będzie co komu kupować i wtedy prezenty dla dorosłych to już nie rozsądny pomysł. 

U nas też dopóki nie skończymy budowy domu to nie kupujemy sobie prezentów  ( dorośli), chociaż mężowi kupiłam świąteczną koszulę, ale to bardziej że potrzebna niż na prezent:D

My też z mężem rozmawialiśmy i mówiliśmy że nie robimy sobie prezentów bo mimo że mieszkamy już w nowym domu to jest tutaj co robić I pieniądze są potrzebne, ale teraz tak sobie myślę że chyba mu kupię wkrętarkę bo tak dzielnie pracuje nad ociepleniem dachu a pożyczył sobie od znajomego więc warto mieć swój taki sprzęcik. Najlepsze takie praktyczne rzeczy, które nie będą w koncie leżały 

No przy budowaniu domu to ważniejsze są inne rzeczy niż prezent pod choinkę. A taki sprzęt budowlany to na pewno się przyda więc pomysł super. Mój mąż też kupuje na bieżąco co potrzebuje

Ola Tylko twój mąż sam buduje dom a mój mąż nie umie takich rzeczy robić jest fizjoterapeuta i nigdy takich rzeczy nie robił on zaczyna dopiero teraz się wszystkiego uczyć 

Ja kupiłam dla męża perfumy :) 

To też dobry pomysł mój mąż uwielbia perfumy 

Jak wiadomo jakie lubi to pewnie, że perfumy super. Praktyczny prezent ;)

Julia mój mąż jest strażakiem i też buduje pierwszy dom sam ;) na spokojnie i po mału dacie radę ;) mój mąż jest taki że lubi czytać, dowiadywać się i szukać info a potem robi sam. 

Perfumy też super na prezent popieram