no właśnie, materiał z jakiego wykonane są ubranka często pozostawia wiele do życzenia
niektore ciuszki tylko wygladaja fantastycznie ale material pozostawia wiele do zyczenia
to prawda. Niektóre zakupy trzeba dobrze przemyślec . Niektore ubranka są sztuczne aż są nieprzyjemne w dotyku.
Trzeba też uważać na kaptury przy bluzach. bo jak dziecko leży to mu nie wygodnie będzie.
niestety coraz więcej producentów zapewnia, że ubranie w 100% bawełniane, a jest inaczej
ja na szczęście nie musiałam prawie nic kupować wszystko dostałam…
Ja dostałam kombinezon do którego nie dało się włożyć nóżek bez zrobienia krzywdy albo wielu skomplikowanych wygibasów. Oddałam córce - dla lalek
my nie kupowalismy ubranek zapinanych z tyłu(na pleckach)
Ja również takich nie kupowałam. Sa one bardzo niewygodne…
ja mam dużo ubranek po starszym synu więc niewiele kupuję ciuszków dla synka
ja co chwilke dostaje od kogoś … trochę kupiłam od koleżanki po jej córce
Po narodzinach córki dostaliśmy mnóstwo ubranek - od rodziny, znajomych, koleżanek. Niektóre są niepraktyczne, ładnie wyglądają tylko na wieszaku. Ale większość jest bawełnianych, luźnych, fajnie zapinanych.
Zapinane z tyłu jak i z kapuzą są bardzo nie wygodne dla małego dziecka.
Gdy sie dziecku kupuje ubranka powinno sie zwrócić uwage zarowno na jego fason jak i materiał z jakieog jst wykonane.
ja chyba przesadziłam już z ilością ubranek dla mojego synka…
Każda mamusia trochę przesadza, żeby na pewno było dobrze więc się nie przejmuj:)
ja miałam ubranka pożyczone i część swoich nowych ale moja siostra wszystko nowe i o wiele za dużo
szkoda że ceny są porażające
Ula 888 z tymi cenami to masz rację bo niekiedy dla dorosłego taniej się kupi
Trzeba uważać bo gadżetów mnóstwo a nie wszystko się później przydaje, trzeba zachować rozsądek.