Poród do wody

Xyz ja też próbowałam na tym zarobić, ale tak jak mówisz, ściema na kilometr. To już więcej udało mi się dorobić na sprzedaży w Avon, bo tam w zależności od wysokości zamówienia masz %. Ale to też jakiś szał nie był, a ja nie lubię tak nachalnie wypisywać so ludzi, żeby coś zamówili. Więc teraz po prostu czekam, jak ktoś napisze że coś chce to mu zamawiam i tyle, a jak nie to nie szukam na siłę  :) 

MałaZołza nie nie na zarobek, za każde zmówienie np z leroy to przychodzi mi ankieta do wypełnienia. 

Ja za bardzo nie wierzę w zarobek za wypełnianie ankiet 

A bo te wszystkie Avony, Oriflame trochę ryją głowę 

Xyz Trochę to mało powiedziane :P Od razu namawiają, żeby budować te swoje zespoły (piramidy), szkoda gadać :) 
MamaEm to ja takie ankiety staram się uzupełnić jak mam czas, tak samo jak się zrobi zakupy w rossmanie to też od razu szybka ankieta w aplikacji się pojawia. Tak samo jak coś kupię np na allegro lub innej stronie to staram się dać jakieś info zwrotne, bo to potem pomaga innym kupującym podjąć decyzję :)) 

Te ankiety mnie wkurzają. A w rossmanie nie zdążysz odejść od kasy i już ankieta. Nawet nie poczekają ,aż Cię obsłużą. Co zakupy internetowe -ankieta. Ale to już nie denerwuje mnie tak bardzo jak każdy sklep chciałby Twoje dane i mòc nimi dysponować w celach marketingowych. Potem telefony z jakiś dalekich krajów. I potem zadajemy sobie pytanie "skąd oni mają numer?". 

No dużo tych ankiet 

Ja w Rosjanie się jescze nie spotkałam szczerze mówiąc . A często chodzę 

Xyz a masz aplikacje? 

Patrycja no właśnie masz racje. Dlatego jak nie jest wymagany nr tel  to nie podaje, bo po co :) no I czasem jest możliwość żeby nie dawać zgody na marketing, więc  też wtedy nie zaznaczam :))

MamaEm rozumiem, czasem nawet jak coś kupię to z dpd mam potem prośbę o wypełnienie ankiety ale nigdy tego nie robię.

Ja miałam ostatnio prośbę od apteki doz o taką ankietę i z ciekawości myślę kliknę, fajna i intuicyjna, kilka prostych pytań z opcjami do wyboru, a na koncu możliwość napisania czegoś od siebie. Uzupełniłam może w 3 minuty

Ja jeszcze nie spotkałam się z ankietami po zakupach w sklepie Rossmann 

ja też nie 

Mi też się nie zdarzyło nigdy nawet nie wiedziałam że jest coś takiego 

To taka krótką ankieta w aplikacji, zaraz po odejściu od kasy jak się skanuje zakupy z karta. Masz do wybory 3 minki - czerwona, żółtą,Zielona- czy jesteś zadowolona z zakupów, i w następnym polu do napisania jak oceniasz konkretny sklep w którym byłaś chodzi o czystość obsługę dostęp do produktów promocji itp

To taka na szybko ankieta 

Też mi ostatnio jakieś ankiety się wyświetlają po zakupach. W aptece doz też wypełniłam. Kilka pytań dość szybko się klika.

Natalia tak, a też jest opcja w tej ankiecie w rosmanie "pomin" i bez problemu ;) 

Ila dokładnie, szybka i przyjemna tą ankieta z doz

A to ja rzadko kiedy robię zakupy w aplikacji, w ogóle ostatnio do rossmanna bardzo rzadko chodzę, praktycznie wcale.

Z mojej karty jeszcze korzysta (oczywiście nielegalnie, ale może mnie nie podkablujecie hihi) teściowa i mama - i od razu jak zrobią zakupy i zeskanuja kartę to mam powiadomienie w którym rossmanie byly  :p nie widzę co kupiły ale jest lokalizacja haha 

Bo czasem z kartą jest coś taniej, a jak mówiłam, żeby sobie założyły swoje to one nie chcą, bo tam trzeba podać kilka podstawowych danych