Jak to zrobiłaś? W przeglądarce czy na profilu w forum?
Włączyłam powiadomienia i wyskoczył mi baner że powiadomienia włączone
Włączyłam powiadomienia, ale widzę że nie działają nadal. Chciałam spróbować przez inna przeglądarkę, kliklnelam przypomnienie hasła żeby się zalogować i mail nie przyszedł od paru godzin ![]()
U mnie też nie działa . W natychmiastowych powiadomieniach pisze brak uprawnień więc nie mogę nawet na to kliknąć .
To mi też się tak zrobiło ale nie pokazują się
Ja też nie mogę właśnie nawet kliknąć
Ja kliknęłam włącz powiadomienia ale nadal nie działają
Ja mam identycznie jak ty na zdj którym wysłałaś . Nie wiem jak mi się to klikło że zablokowało . Nawet na laptopie zalogowałam się i próbowałam to jakoś zrobić ale nic . Więc chyba już nic nie da się rozbić ![]()
Niestety u mnie tez nie dzialaja powiadomienia od dluzszego czasu . Powiadomonia mam wlaczone i teraz pogrzebalam w ustawieniach i dostalam taki komunikat
Jeszcze nie ciesze sie za szybko , zweryfikuje czy cos sie naprawilo i dam znac
Spiesze z aktualizacja . Niestety wlaczenie powiadomien nic nie dalo
nadal nie przychodzą
Ja też miałam ten komunikat ale jeszcze nie wiem czy poprawnie dział
U mnie to samo same serduszka brak powiadomień ![]()
![]()
tez nie mam powiadomień a od poczatku jak jestem włączone:(
U mnie się pojawiają i widzę że dobrze liczą
U mnie pojawiły się serduszka bo wcześniej ich nie miałam. Ale powiadomien dalej brak
Dzisiaj sprawdzam powiadomień dalej brak🤔
Mi na przeglądarkach na których próbowałam się zalogować pisze że powiadomienia nie są obsługiwane przez przeglądarkę, wylogowanie i zalogowanie tez nic nie daje
Też tam zrobiłam , ale nadal nie działa ![]()
Drogie mamy, dziękujemy za informacje, pracujemy nad rozwiązaniem problemu ![]()