Powiadomienia na forum

Jak to zrobiłaś? W przeglądarce czy na profilu w forum?

U mnie również nie ma powiadomień a ostatnie jakie widzę to z 6 sierpnia

Włączyłam powiadomienia i wyskoczył mi baner że powiadomienia włączone

Włączyłam powiadomienia, ale widzę że nie działają nadal. Chciałam spróbować przez inna przeglądarkę, kliklnelam przypomnienie hasła żeby się zalogować i mail nie przyszedł od paru godzin :pensive:

U mnie też nie działa . W natychmiastowych powiadomieniach pisze brak uprawnień więc nie mogę nawet na to kliknąć .

To mi też się tak zrobiło ale nie pokazują się

Ja też nie mogę właśnie nawet kliknąć

1 polubienie

Ja kliknęłam włącz powiadomienia ale nadal nie działają

1 polubienie

Ja mam identycznie jak ty na zdj którym wysłałaś . Nie wiem jak mi się to klikło że zablokowało . Nawet na laptopie zalogowałam się i próbowałam to jakoś zrobić ale nic . Więc chyba już nic nie da się rozbić :expressionless:

Niestety u mnie tez nie dzialaja powiadomienia od dluzszego czasu . Powiadomonia mam wlaczone i teraz pogrzebalam w ustawieniach i dostalam taki komunikat

Jeszcze nie ciesze sie za szybko , zweryfikuje czy cos sie naprawilo i dam znac

1 polubienie

Spiesze z aktualizacja . Niestety wlaczenie powiadomien nic nie dalo :frowning: nadal nie przychodzą

Ja też miałam ten komunikat ale jeszcze nie wiem czy poprawnie dział

U mnie to samo same serduszka brak powiadomień :neutral_face::neutral_face:

2 polubienia

tez nie mam powiadomień a od poczatku jak jestem włączone:(

U mnie się pojawiają i widzę że dobrze liczą

U mnie pojawiły się serduszka bo wcześniej ich nie miałam. Ale powiadomien dalej brak

1 polubienie

Dzisiaj sprawdzam powiadomień dalej brak🤔

1 polubienie

Mi na przeglądarkach na których próbowałam się zalogować pisze że powiadomienia nie są obsługiwane przez przeglądarkę, wylogowanie i zalogowanie tez nic nie daje

Też tam zrobiłam , ale nadal nie działa :frowning:

Drogie mamy, dziękujemy za informacje, pracujemy nad rozwiązaniem problemu :raised_hands:

10 polubień