Powiadomienia na forum

Drogie mamy,
czy powiadomienia na forum u Was działają poprawnie? Jeśli nie, prosimy o wejście w zakładkę “Ustawienia” na swoim profilu i sprawdzenie w zakładce “Powiadomienia”, czy powiadomienia są włączone.

Prosimy w tym wątku odnosić się tylko do tematu posta.

8 polubień

Dzień dobry, u mnie powiadomienia nie działają, jak mnie ktos oznaczy albo mi odpowie to niestety tego nie widzę :frowning:

W ustawieniach wygląda to tak :

Jak klikam włącz to nic się nie dzieje i nie zmienia :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Też włączyłam ale nic mi to nie dało

U mnie mam powiadomienia włączone od początku i dalej nie mam powiadomień :face_with_peeking_eye:
Czasem serduszka widzę i jest to baaardzo sporadyczne.

U mnie tak samo jak u dziewczyn . Powiadomienia nie działają . Jedynie serduszka . I w ustawieniach też nic nie mogę kliknąć .

Wiadomości prywatne też trzeba wchodzić, aby zobaczyć czy ktoś coś napisał , bo też się nie wyświetlają :slight_smile:

Drogie mamy, a możemy jeszcze prosić o zmianę przeglądarki i sprawdzenie czy to przyniesie jakąś zmianę? :smiling_face_with_three_hearts:

Ja sprawdzałam w chrome i Safari i niestety mam tak samo jak @usmiechnietaMama @karolina27034 :frowning:

Dziękujemy za odpowiedź :raised_hands:

Ja mam tak. W ustawieniach przeglądarki nic nie mogę zmienić

Na innej przeglądarce mam to samo

Zmiana przeglądarki też nic nie dała :smiling_face_with_tear:

U mnie działają tylko serduszka :unamused:

Też tak miałam weszłam przez przeglądarkę i teraz
Mam jak reszta

Ja nie miałam serduszek a teraz mi się pojawiają

Sprawdziłam. Mam kliknięte powiadomienia. Przychodzą mi tylko serduszka, odpowiedzi i oznaczenia się nie wyświetlają

Nie wiem też czy tylko u mnie sie to wyświetla czy u innych uzytkownikow również a chodzi o niektóre wątki gdzie od kilku dni mamy piszą i piszą a nic sie nie dodaje? Czy to również będzie wzięte w obroty i naprawiane :blush: ?

Ja mam wyłączone powiadomienia ale jak klikne w prawy gorny róg ( kolko z ikonka mojego profilu) to widze kto dal mi serduszko i kto odpowiedzial lub oznaczyl mnie.

W prawym górnym rogu pokazują mi się tylko serduszka, nic innego nigdzie mi się nie pokazuje.
Zmieniłam to dziś, wcześniej chyba miałam wyłączone a w prawym górnym rogu i tak pokazywały mi się też oznaczenia i odpowiedzi

Tez miemam powiadomien ;(

U mnie się udało włączyć i przyszła informacja że powiadomienia są włączone. Zobaczę jeszcze czy będą przychodzić