To ja mam wyciszony cały czas ![]()
i czasem mąż musi dzwonić na inny telefon jak ma coś pilnego bo akurat wtedy nie mam przy sobie telefonu ![]()
![]()
Ja w dzień zwykle też tak, czasem dźwięk, ale na noc wszystko wyciszam
Ja od dobrych kilku lat same wibracje mam
Js mam ustawione trym nie przeszkadzać ![]()
i też się nikt nie dodzwoni
Ja na noc mam wyciszone wszystkie powiadomienia oprócz telefonu i kamerki w pokoju synka. Telefon jednak wolałabym mieć dostępny bo gdyby coś się stało to nikt nie mógłby się do mnie dodzwonić więc jednak wolę być dostępna pod telefonem a z pierdołami nikt w środku nocy nie dzwoni
@SylwiaMK a twój synek już sam spi w pokoju?
Tak, bo przebudzał się jak szliśmy spać, no i też w nocy się przebudzał przez nas. Od kiedy sam spi to śpi spokojniej a przeprowadziliśmy go jakoś 2 miesiące temu
A ile ma miesięcy ? W sumie jak syn w onym pokoju to powiadomienia można włączyć
Od kiedy został sam w pokoju ? Trudno było go tam przyzwyczaić?
To super że śpi sam. Ja bym się chyba bała zostawić naszego samego w pokoju
i przesypia cala noc?
@Paulina.K teraz ma 10 miesięcy
@karolina27034 jakos jak miał 7-8 miesięcy to zaczął sam spać w pokoju. Od razu się przyzwyczaił ale praktycznie od małego on zasypia sam a w pokoju się często bawił więc to nie było dla niego nowe pomieszczenie.
@MamaMalychStopek budzi się różnie- albo wcale albo raz koło 1 lub koło 5, zje i od razu zasypia i śpi do 7 30. A kładziemy go spać o 19. A dlaczego byś się bała?
No nie wiem …. Jakoś tak cały czas śpi z nami , że się obudzi i nie będzie mnie w pobliżu …. Wiem że masz nianię ale jakoś tak mi lepiej na sercu jak go widzę jak się przebudzę ![]()
No to my też kładziemy ok 20 i ma pobudkę między 24-1 a potem ok 5 i śpi do 6:45 czy jakoś e okolicach
Mi też lepiej że mam go obok tylko u nas jest jednak młodszy. A najlepiej mi jak śpi z nami
chociaż mąż już coś bąka żeby eksmitować go do jego łóżeczka które stoi obok naszego
No to w sumie słusznie mąż proponuje
ja dziś w nocy małej tylko rękę do łóżeczka dałam żeby zasnęła ![]()
Rozumiem , czyli nie było to dla niego zaskoczeniem;( teraz już czuje że u nas bedize to ciężkie zęby sam sobie spal , nawet w łóżeczku
Hahahha no wiadomo , mój też chciał jak najszybciej
Ja też mam już wyciszone , mam zegarek to tylko spojrzę czy coś ważnego i staram się w ciągu dnia nie używać tyle tel jak z małą jestem ![]()
![]()
Dziewczyny , czy Wy widzicie w powiadomieniach czy ktoś dał Wam serce czy odpisał na cos?? ![]()
U mnie nie ma nic w tym momencie , tzn widzę że kto zrobił reakcję ale nie widzę czy to serce czy odpowiedź na moj komentarz ![]()
U mnie na razie wszystko widać
ale nie mów że z znowu powtórka z rozrywki ![]()
W sumie to nie wiem bo ja i tak nos kieruje się powiadomieniami za bardzo ![]()