Byłam na takiej kolacji w ciemnościach- restaurację prowadziły osoby niewidome i tez takie osoby były kelnerami. Świetne doświadczenie - polecam!
Niee nie przepraszaj no co Ty, tu się tyle dzieje, że nie ma opcji żeby to wszystko przeczytać! I bardzo dużo info się powtarza i powiela ![]()
Ale jak już o tym napisałaś to stwierdzialam, że napiszę swoją rekomendację bo to naprawdę jest fajne doświadczenie 🩷
O tym to ja nie słyszałam, pewnie tylko w dużych miastach są takie restauracje
najgorzej jakby dali coś do powąchania albo posmakowania czego nie lubimy ![]()
No właśnie ja bym się też bała że dostanę moje nemesis czyli pomidora i by było po
wiecie czy można tam podać czego się nie je?
Hmm, na pewno do wyboru jest czy chcesz dania mięsne, wege czy rybne, myślę, że jakbyś powiedziała, że nie chcesz też pomidora to by Ci go nie dali ![]()
Myślę, że to świetny pomysł na prezent! My kiedyś z bratem kupiliśmy rodzicom bilety na koncert i do SPA i oba okazały się strzałem w 10!
A jest tam może gdzieś informacja jaki jest koszt takiej degustacji w ciemno? ![]()
Plus minus 300 zł ![]()
A to nie jakaś wygórowana cena. Ciekawe czy i mnie w okolicy jest coś takiego, aż muszę sobie poszukać ![]()
Właśnie z takiego założenia wychodzę ![]()
Ja w pierwszym momencie pomyślałam, że bym się bała i by mi się średnio podobalo. Ale potem sobie przypominalam że byłam w takim Niewidzialnym Domu w Toruniu i zrobiło to na mnie duże wrażenie
Ja bylam na niewidzialnej wystawie w warszawie . Niesamowite doświadczenie i tez kazdemu polecam
Co prawda bylo to pare ladnych lat temu i jak o tym pomysle to chcialabym to powtórzyć. Z tego co pamietam to tam tez pracowaly osoby niewidome i na koniec pan opowiadal nam o swoim zyciu . Z wielu trudnosci czesto nie zdajemy sobie sprawy , dopiero wlasnie ta wystawa paradoksalnie “otworzyla mi oczy” na wiele tematów