Siemka, co kupić na prezent dla Teściów ?
(Może był post a może nie, pisze na szybko)
Siemka, co kupić na prezent dla Teściów ?
(Może był post a może nie, pisze na szybko)
Pomysły mogą być naprawdę różne zależy co lubią czym się interesują ale może takie wspólne ogólne najbezpieczniejszy prezent jeżeli są wierzący to na przykład jakiś święty obraz starsze osoby często właśnie z takich upominków a bardzo się cieszą A może jakiś album ze zdjęciami rodzinnymi albo typowo z fotkami wnuków
Zależy od tego co lubią i ile chcesz przeznaczyć kasy :) . Ja teściowej zazwyczaj kupuje książkę bądź kosmetyki , teściowi zaś perfum bądź mąż wybiera jakieś narzędzia :)
Tu naprawdę jest duże pole do popisu 😊
My zawsze każdemu coś osobno kupowaliśmy, a do tego dawaliśmy kalendarz na nowy rok z naszymi zdjęciami. Od poprzedniego roku prezenty robimy tylko dla dzieci choć od nich też dostajemy coś symbolicznie bo pamiętam,że jakieś alko dostałam w butelce z choinki, które do tej pory leży nie opróżnione haha
W tamtym roku teściowej kupiliśmy portfel, a teściowi uchwyt do samochodu na telefon i perfumy bo sami tak chcieli :)
W tym roku postawiłam na fotoksiążki :)
Jakąś fotoksiążka ze zdjęciami wnuków, rodzinnymi
Fotoksiążek z wnukami to na dzień dziadków za miesiąc idealny prezent by był 🤭
My nie robimy sobie prezentów, ale zawsze coś symbolicznie robię dla rodziców i teściów, bo tak głupio z gołą ręką.
A my dla teściów mamy ramkę ze zdjęciem córy i odbiciem rączki i nóżki ;) do tego dostaną własnej roboty nalewki
fotoksiążki są super na każdą okazję :)
kalendarz ze zdjęciami to też fajny pomysł:D
Oo fotoksiazka to fajny pomysł;) ostatnio widziałam.taką dla dziecka na roczek i fajna pamiątka,) w sumie prezent na każdą okazję i dla każdego:D
Ale ostatnio fajne rzeczy widzialam w Rossmanie na okazje na dzień dziadka i babci;) książki fajne ze zdjęciami podobnie jak niektórzy dają kalendarze ;) no to też zależy od dziadków co kogo ucieszy;) kiedyś wystarczyła czekolada czy laurka;)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.