polecam tutaj dziewczyna robi fajne rzeczy
prezenty na różne okazje,
kostki z imieniem dziecka są super fajne do pokoiku dziecięcego
ale też wiele pomysłów na prezenty na różne okazje
polecam tutaj dziewczyna robi fajne rzeczy
prezenty na różne okazje,
kostki z imieniem dziecka są super fajne do pokoiku dziecięcego
ale też wiele pomysłów na prezenty na różne okazje
Wszystko zależy od upodobań dziadków. Np. teściom przygotowałam zdjęcia córki w ramkach, bo oni lubią zdjęcia i mają w domu wystawione. Ale moja mama dostała krem do twarzy, bo taki prezent bardziej jej się przyda.
W tamtym roku był to nasz pierwszy dzień babci i dziadka
Z prezentem nie było dużego problemu zamówiliśmy kalendarze z zdjęcia mi malucha na każdy miesiąc inne Natomiast w tym roku Przyznam szczerze że nie wiem kompletnie nie wiem Mam mały dylemat z tym Jaki upominek podarować dziadkom od syna na Dzień Babci i Dziadka może w przyszłym roku i już w kolejne będzie łatwiej mały coś narysuję Namaluję da takie prezent od serca i takie będą naprawdę najwspanialsza Natomiast w tym roku jeszcze nie jest do końca świadomy tego święta i my rodzice Czujemy się zobowiązani do tego aby podarować coś od niego nie chcę kupować kolejnych pierdół kolejnego kubka z nadrukiem chciałbym żeby to było coś zarówno pożytecznego jaki od serca co wy robicie w tym roku z dziecmi na dzień babci i dziadka
No i zbliża się wielkimi krokami dzień babc i dziadków;)
U nas w ubiegłym roku mama dostala etui na okulary;) dziadek tez dostał jakis pakiet ale najlepsze jednak prezenty są takie które dzieci same przygotowują macie jakieś pomysły?
U mnie maluszek jeszcze za mały na własnoręczne prezenty ale dziadki dostaną zdjęcia jak obraz na płótnie do powieszenia na ścianie :)
Pina kalendarze to super sprawa tylko właśnie trzeba mieć chwilę żeby usiąść i wybrać zdjęcia.
Ja mojej babci parę lat temu zrobiłam album gdzie na każdej stronie było wklejone zdjęcie jej różnych wnuków i każdy z nich sam własnoręcznie ozdabiał tą stronę. Niektórzy życzenia pisali, inni malowali a najmniejsi odbijali rączki. Tyle że moja babcia ma ponad 20 wnuków, więc było co robić :)
My również kalendarz ze zdjęciem akurat robili w grudniu w przedszkolu;)
Madzia 20 wnuków to kalendarz na 2 lata ;)
Od nas kalendarz dostali na święta ... trzeba było poczekać na Dzień Babci i Dziadka:D
Ale wymyśliłam, że zamówię drewniane ramki i przyczepię tam zdjęcie mojej córki, a dla swojej babci zdjęcie z siostrami, mężęm i małą
Anisss no taki kalendarz to owszem na 2 lata :D
Mamaem też myślałam o kalendarzach na dzień babci i dziadka ale większość ma już kupione bo to jednak prawie końcówka stycznia.
My mamy drewniane kalendarze 🙂
Ja dla moich rodziców robię ramkę wspólnie z siostrami, w której będą zdjęcia wszystkich wnuków a już jest ich 5 :)
Jeszcze musimy wymyślić coś dla teściów i dwóch prababci
My kupiliśmy w Empiku on-line kalendarz ścienny jest fajna promka już od 19.99
To kalendarze chyba rządzą w tym roku bo widać,że wiele tak wybrało. Ja do tego jeszcze magnesy kupiłam z dzieciakami
Rozanett bardzo fajny pomysł bede musiała podłapac tylko na razie2 wnuków
mi ostatnio przyszło do głowy ;) ale nie wiem czy sie uda zrealizowac;) żeby zrobić fotkę babci z wszystkimi wnukami;)
warto mieć taką pamiątkę <3
Aniss fajna taka pamiatka:D u mnie by się to nie udało , bo babcia ma chyba 23 wnucząt ( razem z tymi przybranymi) i 13 prawnuków:D
MamaEM ale pieknie tyle wnuków wow to własnie te wielodzietne rodziny teraz o jak babcia ma 4 wnuczat to uwaza sie ze duzo
MamaEm to by byl wyczyn taka fotkę,)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.