Prezent na Dzień Babci i Dziadka

polecam tutaj dziewczyna robi fajne rzeczy
prezenty na różne okazje,
kostki z imieniem dziecka są super fajne :slight_smile: do pokoiku dziecięcego

ale też wiele pomysłów na prezenty na różne okazje

Wszystko zależy od upodobań dziadków. Np. teściom przygotowałam zdjęcia córki w ramkach, bo oni lubią zdjęcia i mają w domu wystawione. Ale moja mama dostała krem do twarzy, bo taki prezent bardziej jej się przyda.

W tamtym roku był to nasz pierwszy dzień babci i dziadka 

Z prezentem nie było dużego problemu zamówiliśmy kalendarze z zdjęcia mi malucha na każdy miesiąc inne Natomiast w tym roku Przyznam szczerze że nie wiem kompletnie nie wiem Mam mały dylemat z tym Jaki upominek podarować dziadkom od syna na Dzień Babci i Dziadka może w przyszłym roku i już w kolejne będzie łatwiej mały coś narysuję Namaluję da takie prezent od serca i takie będą naprawdę najwspanialsza Natomiast w tym roku jeszcze nie jest do końca świadomy tego święta i my rodzice Czujemy się zobowiązani do tego aby podarować coś od niego nie chcę kupować kolejnych pierdół kolejnego kubka z nadrukiem chciałbym żeby to było coś zarówno pożytecznego jaki od serca co wy robicie w tym roku z dziecmi na dzień babci i dziadka 

No i zbliża się wielkimi krokami dzień babc i dziadków;) 

U nas w ubiegłym roku  mama dostala etui na okulary;) dziadek tez dostał jakis pakiet ale najlepsze jednak prezenty są takie które dzieci same przygotowują macie jakieś pomysły?

U mnie maluszek jeszcze za mały na własnoręczne prezenty ale dziadki dostaną zdjęcia jak obraz na płótnie do powieszenia na ścianie :) 

Pina kalendarze to super sprawa tylko właśnie trzeba mieć chwilę żeby usiąść i wybrać zdjęcia. 

Ja mojej babci parę lat temu zrobiłam album gdzie na każdej stronie było wklejone zdjęcie jej różnych wnuków i każdy z nich sam własnoręcznie ozdabiał tą stronę. Niektórzy życzenia pisali, inni malowali a najmniejsi odbijali rączki. Tyle że moja babcia ma ponad 20 wnuków, więc było co robić :) 

My również kalendarz ze zdjęciem akurat robili w grudniu w przedszkolu;)

Madzia 20 wnuków to kalendarz na 2 lata ;)

Od nas kalendarz dostali na święta ... trzeba było poczekać na Dzień Babci i Dziadka:D

Ale wymyśliłam, że zamówię drewniane ramki i przyczepię tam zdjęcie mojej córki, a dla swojej babci zdjęcie z siostrami, mężęm i małą 

Anisss no taki kalendarz to owszem na 2 lata :D 

Mamaem też myślałam o kalendarzach na dzień babci i dziadka ale większość ma już kupione bo to jednak prawie końcówka stycznia. 

My mamy drewniane kalendarze 🙂

Ja dla moich rodziców robię ramkę wspólnie z siostrami, w której będą zdjęcia wszystkich wnuków a już jest ich 5 :) 

Jeszcze musimy wymyślić coś dla teściów i dwóch prababci 

My kupiliśmy w Empiku on-line kalendarz ścienny jest  fajna promka już od 19.99

To kalendarze chyba rządzą w tym roku bo widać,że wiele tak wybrało. Ja do tego jeszcze magnesy kupiłam z dzieciakami

Rozanett bardzo fajny pomysł bede musiała podłapac tylko na razie2 wnuków 

mi ostatnio przyszło do głowy ;) ale nie wiem czy sie uda zrealizowac;) żeby zrobić fotkę babci z wszystkimi wnukami;)

warto mieć taką pamiątkę <3

Aniss fajna taka pamiatka:D u mnie by się to nie udało , bo babcia ma chyba 23 wnucząt ( razem z tymi przybranymi) i 13 prawnuków:D

MamaEM ale pieknie tyle wnuków wow to własnie te wielodzietne rodziny teraz o jak babcia ma 4 wnuczat to uwaza sie ze duzo

MamaEm to by byl wyczyn taka fotkę,)