Prezent na Dzień Babci i Dziadka

Aniss po pierwsze to zgrać się na jeden termin to były już wyczyn, a co dopiero ustawić do zdjęcia:D

Anisss super pomysł :) A dużo tych wnuków do ogarnięcia? 

Mamaem u mnie podobnie tyle wnuków i prawnuków że to jest nie do ogarnięcia :D

MamaEm tylko pogratulować i pozazdrościć takiej gromadki

W tym roku za późno.sie zorientowałam al w nast roku planuje taki kalendarz z datami urodzin  

Te linki do allegro są zabójczo długie.

https://allegro.pl/oferta/kalendarz-urodzinowy-dzien-babci-mamy-prezent-6661843305?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_wyposazenie_pla_ss&ev_adgr=wyposazenie&ev_campaign_id=14962243373&gclid=CjwKCAiAxJSPBhAoEiwAeO_fP9zpPZ-5F06WKbRhC5ehwevhR44JSlWZL08iiA_KNJDZB22yRLsqahoCeIIQAvD_BwE

Doniwe oj piękne to, ja to lubię takie rzeczy:D na pewno w domku będę tworzyć takie cosD:

Doniwe ale świetne! Muszę sobie to zapisać i w przyszłym roku babci zamówić. Będzie miała dużo tych serduszek :D

My w tym roku nic nie wymyślaliśmy, bo córka cały czas chora więc nie było na to siły i głowa myślami byłą gdzie indziej. Kupiliśmy czekoladki, czekolady i kwiatka 

My też kwiatki i laurki dla babci a dla dziadka czekoladki i laurki. 

Najważniejsza jest pamięć :) a co do laurek to widziałam ostatnio też fajny pomysł na prezent. Drewniane pudełko na laurki :) Myślę że coś takiego też się może dziadkom spodobać. 

Pewnie ze fajny pomysł.. Myślę że dziadkom co by to nie było to wszystko by się spodobało. Widok wnucząt najbardziej cieszył 

Madzia takie drewniane pudełko to super sprawa:D

Ja myślę że wszelkie pamiątki że zdjęciami wnuków są super ! Jednak umilija życie dziadkom :)

ja musze coś wymyśleć ale jeszcze nie wiem co