Prezent na roczek

Noo muliskrytki były :laughing::laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Kocham takie przesyłki :grin::grin:

1 polubienie

Ale fajne te kwiaty .
@ewelka8990 czekam na stelaże jeszcze 1😅

Najgorzej jak nie ma miejsca w paczkomacie i kurier zawozi gdzieś dalej

Oj też się zdarzyło nie raz :rofl::rofl:

U nas wśród znajomych ostatnio furorę robią filcowe książeczki aktywizujące jak np ta: https://allegro.pl/oferta/ksiazka-filcu-ksiazeczka-sensoryczna-montessori-3d-dziecko-3lat-16291537465

2 polubienia

O ale ciekawa i nauczy się wiązać buty :heart_eyes:

1 polubienie

Ja za tydzień robię córce drugie urodzinki zrobiłam już tabliczkę na tort :grinning:

2 polubienia

Sama robiłaś ?:flushed: jak tak to pięknie ci to wyszło :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Wow wyszło pięknie :blush:

1 polubienie

To koniecznie pochwal się nam jaki Ci wyjdzie :smiling_face_with_three_hearts: super Ci to wyszło

1 polubienie

O, my mamy takie i są super !

1 polubienie

No i nie tylko, ja odkąd moja 1,5roczna siostrzenica ją dostała to wszystkim dzieciom kupuję :joy:

Lubię takie rzeczy, fajne są jeszcze piłeczki senseroyczne albo takie produkty zatopione w żywicy :two_hearts: widziałam kiedyś takie w bawialni

k
Ucieszyłabym się z takiego prezentu dla malucha

1 polubienie

To jest super, ale takie gotowe ścieżki trochę kosztują, ale można zrobić to samemu po kosztach :grinning:

Potem zakupy w pepco, Action, kiku czy tedim i szukamy różnych faktur które można wykorzystać i wkleić w te płytki za pomocą kleju na góraco, mogą to być jakie guziki, fasola, gąbki, te takie włochate końcówki od mopa, sztuczna trawa :grinning:

2 polubienia

Ale super :heart_eyes: na pewno będę chciała to zrobić :heart_eyes:

Tak sama robię tabliczki dzieciom na torcik :heart: taniwj wychodzi bo takie tabliczki po 20 zł a ja sobie kupiłam przybory i robię sama :blush:
@Magdallenka0897 w niedzielę za tydzień będziemy robić urodziny córce :grinning:

2 polubienia

To czekam na efekty :heart_eyes::heart_eyes:

@Patrycjaw25 na kleju na gorąco czy zalewasz żywicą ?

Ja chciałam taka ścieżkę młodej ogarnąć ale dostała z clementoni taka ścieżkę Senso gumowa i zamiast po niej chodzić to ta rozrzuca :see_no_evil: misie sadza itd