Dziewczyny trochę nie na temat ale w temacie urodzin. Będę zamawiać dekoracje na córki 18 ona chce bordowo czarne. Wymyśliłyśmy coś takiego chat gpt nam pomógł l. Powiedzcie szczerze co myślicie czy nie jest tego trochę za dużo na tej ściance?
@Efektdomi @Magdallenka0897 @karolina27034 @MamaSloneczka @asiam1 @Wesola95 oznaczylam dla zasięgu
Mi tam się podobają takie klimaty blink blink
, to jest 18 nastka! To musi być impreza z pompą ![]()
![]()
O wwwooow , mega w moim stylu . Ogolnie te balony sztos . Scianka jest bogata , ale jesli na stolach bedzie podobnie jak na zdjeciu to wydaje mi sie , ze to sie rownowazy . Nawet jak mowimy o dokladnie takiej ściance to mozna smialo zrezygnowac z napisy “18 irodziny” a zostawic samego tego duzego leda
Balony megaaa, ja na roczek też umieściłam na stole i go robi fajny klimat i dekoracje. Ta ścianka fajna kolorystycznie ale z tymi kwiatami trochę za dużo się dzieje chyba. Ja bym została przy samych balonach i światełkach.
Mi się mega podoba ! Mój styl . Uwielbiam kolor czarny i te dodatki , extra
zdjęcia na pewno wyjdą przepięknie ![]()
![]()
Super wygląda, ale ja podobnie jak Mama.Wiki zrezygnowałbym z kwiatów na ściance i poszła w same balony. Kolory super, elegancko i z klasą! Będziecie wynajmować dekoratora czy będziecie próbować własnymi siłami?
Od razu widząc ścianke pomyślałam o @asiam1 to jest totalnie jej klimacik ![]()
ja tam bym poszła w róż ![]()
ale wiadomo, że to córka ma być zadowolona i to mają być jej kolory ![]()
![]()
Ta ścianka narzuta czarna świecąca to są cekiny? Znajdziecie gdzieś taką narzutkę? ![]()
Te czerwone to kwiaty czy balony?![]()
Kupowałam właśnie te podkładki na allegro i robiłam sama dla dzieci ![]()
O tak właśnie napisu nie będzie bo mam tylko stojąca 18.
Eee sama to zrobię ![]()
![]()
Tak to cekiny już je mam ![]()
Właśnie też je widziałam
No właśnie taki wiejski przesyt jak dla mnie
córka chce kwiaty i właśnie nie wiem czy nie zrezygnować z bordowych balonów i zamiast nich dać bordowe róże bo w tych balonach na stołach też będą płatki róż. Ale na razie mam limit na chat gpt więc jutro zobaczę jak to wygląda ![]()
Koniecznie pokaż efekt jak skończysz
Ooo! Masz może zdjęcie jak Ci to wyszło ?![]()
Robię z masy cukrowej i mam firemki silikonowe różne na kwiatuszki , baloniki itp. Kupiłam na temu😄
@Karcia jak dla mnie jest mega:star_struck:![]()
kup jeszcze taki nabłyszczacz do balonów ![]()
To dopiero za pół roku ![]()
![]()
![]()
Ja używam lakieru do włosów. Efekt ten sam ![]()
@Patrycjaw25 o zaciekawiłaś mnie i nie umiem sobie tego wyobrazić. Masz może jakieś zdjęcia jak wyglądają ![]()
Jak potrzebuje wizualizacje a limit w chacie gpt mi się skończy to korzystam z copilota ![]()
I mam wrażenie że w copilocoe robi ładniejsze wizualizacje.
Aaaaa i polecam też zrobić kolaż ze zdjęć i wrzucić jedno zdjęcie z poleceniem np zrób wizualizacje XXX wykorzystując zdjęcia z kolażu i tu opisujesz co chcesz i jakie masz zdjęcia w kolażu. Wrzucajac pojedyncze zdjęcia bardzo szybko się kończy limit, więc wrzucam kilka zdjęć na jednym. Żeby zrobić kolaż korzystam z aplikacji zdjecia google
Oooo widzisz dzięki już sprawdzam co to ![]()
Chodzi ci o masę cukrową czy wszystkie foremki do masy ? ![]()
Bo ja zrozumiałam że ty robisz ścieżkę sensoryczną z masy cukrowej ![]()
teraz już to doczytałam ze zrozumieniem ![]()
![]()