Prezent na roczek

Wooooooow na boooooogato :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: córka na bank się ucieszy :star_struck::star_struck::star_struck: to też jej kolorystyka? :slight_smile:
Ja Ci powiem kupilam duperel m.in. z twmu takie wielkie 3 motyle i babecKa nie chciala mi ich dmuchać helem bonza ciężkie bsame w sobie i dobrze ze nie dmuchala bo ja sama z teściowa dmuchalysmy nożna pompką i wszystkie tezy pękły, a najładniejsze z całych balonow .
Ja.nawet nie mam fotwmnz przyjecia bo telefon zostawiłam w torebce jak przystroiłam salę :blush::blush::blush:

Piękne :heart: te kolory mają klimat i według mnie na 18 super pasują :smiling_face_with_three_hearts: a jakąś kreację córka już ma na oku ? Ja od razu zobaczyłam tu długą dopasowaną suknie w kokorze bordo i zlote dodatki :heart:

A korzystałaś z tego Gemini który jest googlowskie

@Karcia jak dla mnie wystrój bomba teraz jest bardzo modny. Wiem że ostatnio bardzo podobny motyw przewodni był u mojej znajomej na studniówce i jej mama akurat była w radzie rodziców i tam pomagała właśnie robić takie rzeczy. To większość rzeczy zamawiali właśnie z temu

1 polubienie

A nie korzystałam ale chyba z ciekawości przetestuje :slight_smile:

No wiesz co jak mogłaś zdjęcia nie zrobić nawet :face_with_diagonal_mouth:
Tak to córki klimaty ja średnio lubię czerwień i bordo no ale co zrobić

Nie jeszcze nie ma nic na oku do stycznia dużo czasu :grin:

Niby tak :blush: ale zleci raz dwa :heart_eyes: to będzie impreza roku

2 polubienia

A to jeszcze spokojnie coś znajdzie dla siebie , w styczniu już są kreacje sylwestrowe w sklepach także będzie mieć duży wybór

2 polubienia

Tak coś się kupi. Najważniejsze dekoracje bo ja lubię jak jest wszystko wcześniej :grin:

Ja też a szczególnie jak zamawiane są z chin to czasem długo trzeba czekać, mi wczoraj po miesiącu przyszły stelarze na ścianki :smile:

1 polubienie

Bo takie większe rzeczy zawsze się dłużej czeka, bo są wysyłane drogą lądową

No dokładnie chociaż powiem ci jakoś wielkie bardzo one nie są bo złożone w pudełku ale no jednak , szklane rzeczy też idą drogą lądową zauważyłam.

1 polubienie

Przeważnie mają napisane pod ogłoszeniem , wysyłka drogą lądową i np 17-37 dni roboczych :blush: ja pamiętam kiedyś coś zamówiłam na początku czerwca i nie wiedziałam o tym i nawet nie sprawdziłam i nie wiedziałam o co chodzi , że tak długo ale , chciałam to na lato a pod koniec sierpnia mi wysłali :speak_no_evil::see_no_evil:

O ja :see_no_evil: to rzeczywiście trochę późno ale na następny rok miałaś :grinning::sweat_smile:

1 polubienie

A najlepsze było to, że schowaliśmy to a potem nie mogliśmy znaleść :sweat_smile::sweat_smile: także , o takich większych rzeczach trzeba o dużo wcześniej myśleć :smiley:

No dokładnie dlatego synka stelarz zamówiłam dużo wcześniej żeby później nie było niespodzianki, w razie w mam duże koło syelarz ale mi się ostatnio spodobały te łuki i mniej miejsca zajmują, koło to jednak obszerne jest a w mieszkaniu nie mam aż tyle miejsca .

Dokładnie, mój mąż zawsze na ostatnią chwilę by kupował wszystko a to jednak trzeba przewidzieć że coś może się wydłużyć albo być byle jakie i będzie trzeba szukać innych

No trzeba patrzeć na przesyłki albo jest jeszcze tak że ,produkt w przedsprzedaży - dostawa np 15-20 dni, ja nie zawsze na to patrzę i później zdziwko haha. Dlatego teraz rzeczy na styczeń zamawiam już :rofl::rofl:

Ja tak samo zazwyczaj nie patrzę na datę wysyłki :smile: ale staram się dość dużo wcześniej zamawiać

Na allegro nawet teraz często czas wysyłki to ponad miesiąc, bo właśnie często dany sprzedawca bierze z innych stron mimo wszystko towar :sweat_smile:

Tak ja ostatnio się zadziwiałam , że dużo aukcji ma miesiąc czasu na wysyłkę i tak się zastanawiałam dlaczego , a mi mąż powiedział , że to właśnie tacy sprzedawcy co nie mają towaru tylko zamawiają dopiero jak ktoś zamówi .

2 polubienia