Wooooooow na boooooogato ![]()
![]()
![]()
córka na bank się ucieszy ![]()
![]()
to też jej kolorystyka? ![]()
Ja Ci powiem kupilam duperel m.in. z twmu takie wielkie 3 motyle i babecKa nie chciala mi ich dmuchać helem bonza ciężkie bsame w sobie i dobrze ze nie dmuchala bo ja sama z teściowa dmuchalysmy nożna pompką i wszystkie tezy pękły, a najładniejsze z całych balonow .
Ja.nawet nie mam fotwmnz przyjecia bo telefon zostawiłam w torebce jak przystroiłam salę ![]()
![]()
![]()
Piękne
te kolory mają klimat i według mnie na 18 super pasują
a jakąś kreację córka już ma na oku ? Ja od razu zobaczyłam tu długą dopasowaną suknie w kokorze bordo i zlote dodatki ![]()
A korzystałaś z tego Gemini który jest googlowskie
@Karcia jak dla mnie wystrój bomba teraz jest bardzo modny. Wiem że ostatnio bardzo podobny motyw przewodni był u mojej znajomej na studniówce i jej mama akurat była w radzie rodziców i tam pomagała właśnie robić takie rzeczy. To większość rzeczy zamawiali właśnie z temu
A nie korzystałam ale chyba z ciekawości przetestuje ![]()
No wiesz co jak mogłaś zdjęcia nie zrobić nawet ![]()
Tak to córki klimaty ja średnio lubię czerwień i bordo no ale co zrobić
Nie jeszcze nie ma nic na oku do stycznia dużo czasu ![]()
Niby tak
ale zleci raz dwa
to będzie impreza roku
A to jeszcze spokojnie coś znajdzie dla siebie , w styczniu już są kreacje sylwestrowe w sklepach także będzie mieć duży wybór
Tak coś się kupi. Najważniejsze dekoracje bo ja lubię jak jest wszystko wcześniej ![]()
Ja też a szczególnie jak zamawiane są z chin to czasem długo trzeba czekać, mi wczoraj po miesiącu przyszły stelarze na ścianki ![]()
Bo takie większe rzeczy zawsze się dłużej czeka, bo są wysyłane drogą lądową
No dokładnie chociaż powiem ci jakoś wielkie bardzo one nie są bo złożone w pudełku ale no jednak , szklane rzeczy też idą drogą lądową zauważyłam.
Przeważnie mają napisane pod ogłoszeniem , wysyłka drogą lądową i np 17-37 dni roboczych
ja pamiętam kiedyś coś zamówiłam na początku czerwca i nie wiedziałam o tym i nawet nie sprawdziłam i nie wiedziałam o co chodzi , że tak długo ale , chciałam to na lato a pod koniec sierpnia mi wysłali ![]()
![]()
O ja
to rzeczywiście trochę późno ale na następny rok miałaś ![]()
![]()
A najlepsze było to, że schowaliśmy to a potem nie mogliśmy znaleść ![]()
także , o takich większych rzeczach trzeba o dużo wcześniej myśleć ![]()
No dokładnie dlatego synka stelarz zamówiłam dużo wcześniej żeby później nie było niespodzianki, w razie w mam duże koło syelarz ale mi się ostatnio spodobały te łuki i mniej miejsca zajmują, koło to jednak obszerne jest a w mieszkaniu nie mam aż tyle miejsca .
Dokładnie, mój mąż zawsze na ostatnią chwilę by kupował wszystko a to jednak trzeba przewidzieć że coś może się wydłużyć albo być byle jakie i będzie trzeba szukać innych
No trzeba patrzeć na przesyłki albo jest jeszcze tak że ,produkt w przedsprzedaży - dostawa np 15-20 dni, ja nie zawsze na to patrzę i później zdziwko haha. Dlatego teraz rzeczy na styczeń zamawiam już ![]()
![]()
Ja tak samo zazwyczaj nie patrzę na datę wysyłki
ale staram się dość dużo wcześniej zamawiać
Na allegro nawet teraz często czas wysyłki to ponad miesiąc, bo właśnie często dany sprzedawca bierze z innych stron mimo wszystko towar ![]()
Tak ja ostatnio się zadziwiałam , że dużo aukcji ma miesiąc czasu na wysyłkę i tak się zastanawiałam dlaczego , a mi mąż powiedział , że to właśnie tacy sprzedawcy co nie mają towaru tylko zamawiają dopiero jak ktoś zamówi .