No teraz tak to działa niestety i potem czekają najczęściej aż tych zamówień będzie kilka i zamiast mieć szybko i tanio to nie ma wcale ![]()
Bo teraz bardzo dużo sklepów ma asortymentów w brut i jeszcze trochę więc wiadomo że nie będzie tego trzymać na magazynach bo i nie ma gdzie. To tak to teraz wygląda
Noo właśnie asortymentu wszędzie pełno
No tak racja , nie pomyślałam o przechowywaniu . A w sumie każdy chce ciąć koszty . Taki magazyn też kosztuje pewnie .
I tak fajnie jak informują, bo raz zamówiłam kalendarz adwentowy specjalnie droższy, bo miał na święta dojść, a on dopiero w styczniu dotarł ![]()
Jej to jest mega słabe …. Ale no nie przewidzisz
Ja zamówiłam ten termometr do wody dla malucha , wzięliśmy trochę droższy z allegro i z lepszymi opiniami szedł ponad tydzień i wyglądał jak najtańszy z allieexpres w chińskim opakowniu
porażka od razu zwróciłam
Ja zamówiłam termometr z babyono chyba za 13 zł i jestem zadowolona ![]()
A ja chciałam taką ala zabawkę mieć a tu lipa , raczej też zamówię już taki standardowy ![]()
No właśnie najgorzej jak nie ma informacji, a człowiek na coś czeka .
Bardzo możliwe trzeba czytać na aukcji z kad to jest bomkozna się naciąć nieźle
Ooo ale taki zwykły elektryczny czy jaki !
Taki zwykły
Szybko pokazuje czy temperatura ok. Chciałam kupić jakiś elektryczny itp ale później stwierdziłam że bez sensu i że później i tak będę łokciem sprawdzać a nie termometrem, ale jednak się myliłam i termometr cały czas w użyciu ;D
Jak ktoś szuka termometru to w canpol dają jako gratis to zamówień powyżej 99 zł , gdybym wiedziałam wcześniej to bym nie kupowała ![]()
![]()
Kurczę też mogłam poczekać z zamówieniem ![]()
Hahahha o widzisz dobrze że mówisz
Ale chyba te gratisy nie wchodzą jak się da kod rabatowy instamama20 .
Mi weszlo za 1 zł , mam na fakturze termometr kąpielowy kaczuszka ![]()
Noi super
zawsze to na plus /)
To Ci się fajnie udało ![]()
![]()
![]()