Prezent na roczek

Ja bym się bała aby dziecko nie ściągnęło tego tiulu.

Mi się takie ścianki podobają, nawet widziałam taki profil

A z drugiej strony, chyba by mi było szkoda kasy

Cos takiego , tyle , ze na okolo pod daszkiem mam jeszcze taka “ozdobna czesc” no takie wywijasy :sweat_smile:
Wlasnie wiem , ze kochasz :grin:
Moze i masz racje z tą kokardą .
Chxialam jeszcze taka girlande ze zdjeciami , ale jakbym miala zamawiac to na allegro

I nie mam pojecia gdzie ja dac :sweat_smile: ale mi sie pomysl podoba , no ale kurna
@AnetteSo ja tez wladnie mysle o tym zeby nie wydawac milionow . Dlatego nie chce przesadzac z iloscia dekoracji , bo zazwyczaj po imprezie wszytsko idzie albo w smieci , albo lezy i czeka na swoj wielki moment na nasteonq impreze , a moze sie koncepcja zmienic po drodze :rofl:
@Karcia i moj pawilon jest wiekszy i jeszce przez dlugosc tez ma te rurki konstrukcyjne

1 polubienie

Poprawka , ten jest blizszy mojemu

Nooo to tak naprawdę taka altanka tyle ze z materiału :grin: moim zdaniem tam wszystko pasuje do niego.
Zobacz sobie te kokardy jakieś używane albo na temu czy shein.
Zdjęcia też fajne ale nie wiem czy nie będzie za dużo tego wszystkiego. Jak dasz nawet balony i róże to na ściankę zdjęć chyba średnio. No nie wiem
A no i jak chcesz różowe obrusy to zastanów się czy tło ścianki też nie różowe żeby co się nie gryzło jedno z drugim.

No ale obrus te może ściągnąć to to samo.
@asiam1 chat gpt mi coś takiego zaproponował. Sprawdzałaś na nim czy coś fajnego wymyśli?

2 polubienia

A może masz gdzie porozwieszać takie pomponiki one też fajnie delikatnie wyglądają. Nie na ściance tylko gdzieś po ogrodzie :slight_smile:

1 polubienie

Muszę jeszcze raz wrzucić bo przez przypadek wrzuciłam swoje zdjęcia :rofl:.
W ogrodzie też fajnie by wyglądały te kwiaty co miałam na ściance na babyshower.

Na stół zamiast tiulu jak ci się gryzie z ogrodem można dać takie gniecione bieżniki jakby z naturalnego materiału .

A na stołach w ogrodzie też fajnie wygląda w wazonach taka trawa pampasowa .

4 polubienia

@Redax33 pieknie to wygaldalo !
Chyba faktycznie kupie taka kokarde , bo robi robote
@Karcia ta scianka wyglada bosko , ale stelaz mam mniejszy i ciezko bedzie cos takiego wyczarowac , sztuczne kwiaty (ladne) tez sa dosc drogie niestety
@Paulina.K swietne te pompony , ale mysle , ze latwiej z taniej bedzie zastapic je balonami zeby nje bylo tez za duzo , chcialabym zeby dekoracje nie pochlonely sporej ilosci gotowki

1 polubienie

Ale śliczne te gniecione bieżniki i super te talerzyki

Super że masz możliwości wgl ja w mieszkaniu będę robić

Wow mega fajnie wyszło ja też 30 niebawem :slight_smile:

Wszystko zamawiałam z temu . Wtedy jeszcze bez cła . Ciekawe jak teraz wychodzą takie dekoracje . Na pewno już nie korzystnie .

1 polubienie

Początku lipca było dużo drożej i te dekoracje które mi się podobały nagle sceny 17 z hakiem podskoczyły na ponad 35 Ale widzę że teraz się reguluje chyba przerzucili sobie to na te europejskie magazynyPoczątku lipca było dużo drożej i te dekoracje które mi się podobały nagle sceny 17 z hakiem podskoczyły na ponad 35 Ale widzę że teraz się reguluje chyba przerzucili sobie to na te europejskie magazyny

Tak ja też obserwowałam końcówkę przed wprowadzeniem cła i ceny poszły w górę . A ciągle dostaje z temu na e-maila jakieś kupony itd .

Ja żałuję , że się nie obkupiłam . Mogłam kupić więcej balonów i wszystkiego bo teraz takie drogie