Prezent na rocznicę może pomożecie?

Byłaby najbardziej zadowolona gdyby mąż zabrał mnie na rocznicę ślubu na jakąś kolację we dwoje i spędzanie po prostu razem wspólnego czasu to jest dla mnie najlepszy prezent może do tego mały bukiet kwiatów wszystko czego kobieta może chciec

Uwaga potrzebuje pomocy dla taty. Możecie dawać pomysły co chciałybyście dostać od swojego partnera na rocznicę ? Chodzi mi o jakieś romantyczne rzeczy, mogą być razem z linkiem(nie kubek, ręczniki ) tylko coś na co mama bardzo się zaskoczy. Fajnie jak by to były tanie rzeczy, a kilka bo to ma być mini prezent do 200zł 

Może pomóż Tacie zrobić album wspomnień? Niech spisze ich najlepsze randki, dzień kiedy się poznali, jego wspomnienia co do wspólnego życia, wrzućcie do tego ich zdjęcia jeśli macie (bo różnie z tym bywa, moi mają niewiele). Mama zapewne będzie wzruszona i będą mieli okazję do dyskusji (że ona pamięta to np. Zupełnie inaczej) i do podróży w czasie 

do tego np. Dwa kieliszki z grawerem nowożeńców, wino (albo inny alkohol, który razem lubią) i wyznanie Taty dla Mamy, że kocha ja każdego dnia jeszcze bardziej i jeżeli mógłby cofnąć czas, to ponownie by ją poślubił, bo to najlepsza decyzja jego życia 

za album z poprawkami wyjdzie ok 150 zł, kieliszki można ogarnąć za 30 zł i wino nawet za 20 zł o ile nie są smakoszami wina i takimi nie gardzą 

myślę, że zapamięta to na długo i może jej się łezka w oku zakręcić 

Z tych praktyczniejszych rzeczy polecam po prostu wygodne szlafroki https://tutumi.pl/szlafrok-jordan-grey-ecru-men.html

W Tutumi jest wiele zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. 

Pina zgadzam się z Tobą to najlepszy prezent wyjście razem . Ja bym była też zadowolona jakbym dostała bon do spa czy do kosmetyczki. W 200 zł już się da coś zrobić choćby jakaś maseczka, masaż itp. 

Ja tez bym stawiała na jakąś kolacje w restauracji, tym bardziej wiem po swoich rodzicach, że nie chodzą na takie rzeczy więc myślę, że czuła by się wyjątkowo;p

Myślę że co by tata nie wymyślił z twoją pomocą to mama i tak się ucieszy najbardziej liczy się pamięć mnie tylko obraża jak facet przychodzi i mówi masz to kasę Kup sobie cos co potrzebujesz To wcale nie jest fajne czasem wystarczy drobiazg i zwykle życzenia 

Oj może jakaś fajna fotoksiazka z ich życiowych wspomnień do tego może jakies zdjęcie na płótnie 

Może jakieś wspólne zdjęcie na płótnie myślę że w tej cenie się zmieścisz a to by była fajna i trwała pamiątka a jak nie to łańcuszek z otwieranym serduszkiem a w środku ulubiona fotografia :) a może po prostu wyjazd gdzieś na jedną noc i kolacja przy świecach może być też torcik i biżuteria 

Moje pytanie na którą rocznicę i ile mają lat bo to z pewnością też odgrywa kluczową rolę w doborze prezentu.

Ja od siebie mogłabym dodać, że Ty możesz podarować rodzicom też prezent na rocznicę i tutaj ja bym podarowała książkę dla mamty i dla taty - książki pełne miłości https://ksiazkipelnemilosci.pl/produkt/wyjatkowy-prezent-dla-mamy/?utm_source=Google+Shopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google+feed&gclid=CjwKCAiAg6yRBhBNEiwAeVyL0G3Fv2cJndZJ2fJNS0XmsA5gheY7u8n3XlaAX_Df2p7Omx3yUFsI1BoCZXcQAvD_BwE&v=9b7d173b068d - taką dostali u mnie dziadkowie - piękne wspomnienia, piękny powrót do przeszłości i wielka pamiątka dla pokoleń na lata.

Też bym poszła w jakiś weekend w Spa;) 

Chyba każda z nas tego potrzebuje 

Biżuteria jest ponadczasowa albo ulubione perfumy te prezenty chyba zawsze są trafione jeśli mniej więcej zna się gusta drugiej połówki 

Ten pomysł ze zdjęciem na płótnie bardzo fajny ja  na pewno bym sie  cieszyła tak samo spa i biżuteria Człowiek sam sobie raczej nigdy takich prezentów nie robi Przynajmniej ja sobie nie robię dopiero jak ktoś mi kupi i zrobimy taka niespodziankę  mamamama sobie co najwyżej to kupię jakiegoś ciucha I powiem wam jeżeli chodzi o ubrania to jednak wolę kupować je sama bo najlepiej znam swój gust i to co aktualnie mi się podoba A u mnie często teraz się to zmienia raczej nie lubię gdy ktoś kupuje mi ubrania Bo bywa że trafi albo nie trafi z moim gustem a potem głupio tego nie nosić natomiast właśnie biżuteria jakieś perfumy kosmetyki to są rzeczy z który mi o dziwo  Zawsze wszyscy trafiają

Obraz to fajny pomysl kiedys tez o tym marzylam aby miec takie wspolne zdiecie na obrazie;)

Ale taki wspolny wypad do restauracji kurde... juz nawet nie pamietam kiedy bylismy ale juz wszystko sie uspokoi to chyba pomysle o czyms takim nawet juz bez okazji ;) zreszt okazja zawsze sie znajdzie;)

Aniss dokładnie przez ten Covid to człowiek siedzi w domu i nigdzie nie wychodził, więc myślę, że to byłby strzał w 10!

A wyjście do teatru wspólne? Ja rodzicom sprezentowałam na rocznicę ślubu i byli zadowoleni ale oni właśnie do teatru nie chodzą praktycznie wcale. Kiedyś dostali bilet na święta, już ładnych parę lat temu i od tamtego czasu nie byli, więc u nas to się znów sprawdziło. Wiem, że sami się nie wybiorą a jak już kupię bilety to są zadowoleni.

Choć jak dla mamy to może coś typowo dla niej. Zależy też co lubi. Ja raz pisałam poradę o floatingu i uważam, że to też ciekawy sposób na relaks.

Nie wiem chyba się starzeję bo bardziej bym szła w takie właśnie możliwości zrelaksowania niż rzeczy.

Ja na rocznicę obojgu rodzicom dałam kiedyś narysowane ołówkiem zdjęcie z zdjęcia. Do dzisiaj wisi w pokoju i każdy kto przychodzi to podziwia.

Ubrania u nas zdecydowanie odpadają na prezent

Też mi się wydaje że najlepszym pomysłem jest wyjście gdzieś do restauracji u kwiaty, albo do teatru, spa. A z rzeczowych to np wieczna róża, fotoksiazka czy obraz z ich wspólnym zdjęciem, to co dziewczyny piszą.

MałaZołza teatr to też fajny pomysł, bo samemu to nigdy się człowiek nie wybierze, 

u nas swego czasu były wyjazdy do teatru z pracy na dzień aptekarza albo rocznice powstania firmy, i to zawsze były fajne wyjazdy, bo człowiek mógł się oderwać, ładnie ubrać i obejrzeć dobrą sztukę. 

Oj ja ostatnio byłam w teatrze na dzień świra oj ale się odchamilam polecam