Ja ogólnie nie dostałam żadnego emaila tylko rano smsa że kurier ma dla mnie dwie paczki ![]()
Mama Hani może w spamie się maile zgubiły
SMS też dostałam rano że kurier będzie i ma paczki.
A niedawno dostałam maila od gls o Tym że jakaś paczka do mnie że nadano numer na razie jej
Aiisa, sprawdziłam pocztę i również dostałam e-mail, że Canpol nadał kolejną paczkę, ale kurier jeszcze jej nie odebrał. Także trzymają nas te Mamy w niepewności i cały weekend będziemy czekać na kolejną niespodziankę ![]()
Paulina paczka będzie w poniedziałek jeśli będzie odebrana dziś jeśli nie to pewnie we wtorek będzie A jeszcze chyba 2 niespodzianki bo już się pogubiłam w tym?
Aiisa zaległe są jeszcze dwie niespodzianki
ja już się nie mogę doczekać czym nas tym razem zaskoczą Mamy Canpolu ![]()
Do nas dotarła dzisiaj niespodzianka za opinię o laktatorze i butelce.Dziękujemy ![]()
Książeczka jest świetna!!! Synek bardzo zadowolony, smakuje mu ona bardzo
No wiec ja dzis odebralam 2 paczki od kuriera - sliniak i karuzelke; do tego poczta przyszla ta ksiazeczka ze zwierzetami ktora pokazywala Wam juz Aiisa.
Po Waszych wpisach sprawdzilam tez poczte i okazuje sie, ze niebawem bedzie kolejna paczka. (Myslalam wczesniej, ze ten mail od Canpolu to potwierdzenie doreczenia tych paczek z dzisiaj
)
No nie powiem, jest ciekawie! ![]()
A karuzela jest absolutnie przepiekna
Zakochalam sie ![]()
Ja w ostatnim konkursie wygralam karuzele-piraci. Jest świetna.
Raju dziewczyny ile Wy tego dostajecie.
Michuni ja zdziwiona jestem ale chyba w poniedziałek ma być kurier i wgl już nie wiem jak w końcu będą iść te niespodzianki bo raz pocztą raz kurierem i już nie wiadomo czego się spodziewać:p
Do nas rano przyszedł listonosz z ta książeczka jest urocza i synek juz ja powoli chwyta a ma 4mc skonczone;-) a ok 16 przyszedl kurier z slicznym niebieskim sliniaczkiem i z karuzela jest sliczna i zauroczyly mnie te światełka kolorowe w karuzeli w tym kuleczku z sowa…jest prześliczna! Wspaniala i jeszcze tyle prezentow w jeden dzien;-) Dziekujemy canpol;-) ![]()
Patrycja to nie jest tak ze to zawsze tak wyglada, sytuacja jest wyjatkowa bo byla duza obsuwa z prezentami za opinie i teraz Mamy Canpolu nadrabiaja, dlatrgo to tak wyglada
Zwykle az takiego urodzaju nie ma ![]()
Aiisa masz racje, troche to dziwne ze sliniak kurierem a ksiazeczka poczta… ale najwazniejsze ze sa i ze nas ciesza, mysle ze wszystko dojdzie i wszyscy beda zadowoleni! Ja jestem poki co bardzo ![]()
Do nas kurier dotarł tuż przed śniadankiem (dzisiaj owsianka z bananem) i od razu testowałyśmy śliniak - wszystko pięknie, ale córa nie mogła oderwać od niego oczu
- śliczny, kolorowy i uzależniający!
Książeczka najlepsza jest utopiona oczywiście
uwielbiam kiedy prezenty cieszą nas od razu i możemy je wykorzystać ![]()
Dziękujemy!
Patrycjo, moja córa uwielbia pandę, jest urocza!
Patrycja zwykle jest tak że za jedno testowanie jest jedna niespodzianka tzn za opinie po testowaniu jest niespodzianka tylko że one mają przeważnie opóźnienia ale przychodzi jedna powiedzmy w miesiącu można powiedzieć czasem jak jest opóźnienie większe to dwie mogą na raz przyjść jak się testowalo oczywiście i wystawiło opinie ale ostatnio było spore opóźnienie chyba parę miesięcy w tyl stąd też tak wychodzi że nadrabianie jest i przychodzą rzeczy w tym miesiącu za zaległe A zwykle tak nie ma ![]()
Do nas również dotarły niespodzianki za opinie czyli książeczka oraz śliniaczek:) Wszystko piękne tylko czekać aż synek zacznie korzystać z tego. Dziękuję Mamy Canpolu❤️
Natomiast jednej paczki nie odebrałam wczoraj bo mnie nie było akurat w domu i tak myślę co to może być. Jeśli to wygrany Lemur to wyśle wam fotkę jak tylko uda mi się go odebrać:)
MichuNi ja również miałam już tą książeczkę za dodanie opinii;)
Do nas również dotarła ksiazeczka poczta polecony a śliniak przyszedł kurierem razem z karuzela . Bardzo dziękujemy Mamy Canpolu ![]()
Silver, tak mi sie wydaje ze to bylo za test sterylizatora? Listopad… 2017? (Albo… 2016??)
Jesli sie nie myle to wlasnie nam sie wtedy obu udalo i to chyba bylo nasze pierwsze testowanie na Canpolu? (Moje na pewno - a Twoje?)
Matko, jak ten czas leci!!! :o
Ale super, że macie taką możliwość testowania. Tyle świetnych rzeczy a później jeszcze nagroda. Jeju moge cale zasoby canpola przetestowac ![]()
Silver daj znać czy to faktycznie lemur, ciekawa jestem
Silver jak odbierzesz paczkę to daj znać i prosimy zdjęcie lemura. ![]()
MichuNi mi też się tak wydaje że to była niespodzianka za opinię sterylizatora:) Moje również było to pierwsze testowanie, jeszcze na starych zasadach;)
Oczywiście wyślę fotkę jak tylko odbiorę, chyba że to nie Lemur:)
O tak, teraz pamietam! Jeszcze nawet nie bylo forum, tylko porady i “aktywni oceniacze” ![]()
Czekamy na lemura niecierpliwie ![]()