Wy to dziewczyny stare wyjadaczki widzę na forum ![]()
Ja wtedy nawet nie wiedziałam o istnieniu tej strony.
He miałam właśnie pisać o tym, że jesteśmy starymi wyjadaczkami:p Ponad dwa lata tu siedzimy:)
Cześć Kochane, do mnie właśnie przyszła paczuszka z kolejnym prezentem za opinię ![]()
Jestem bardzo zadowolona, właśnie miałam zamiar kupić to dla synka, a tu proszę Mamy Canpolu czytają w myślach, bardzo dziękuję.
PS. Nie zdradzę co to takiego, abyście również miały niespodziankę ![]()
Ciekawe czy i do nas coś dojdzie dzisiaj
czekamy na jeszcze jedną niespodziankę
Sylwia, niesamowite, jak ten czas leci, prawda?
To znaczy ze my sie tez juz jakies 2,5 roku znamy, tak wirtualnie ![]()
Paulina, no nie powiem, budujesz napiecie. Ciekawa jestem, co to moze byc
Podobno ma do nas dzis znowu zawitac kurier Miroslaw, wiec niecierpliwie czekamy ![]()
Wow dziewczyny to faktycznie tutaj korzenie zapuscilyscie. Fajnie, ze tyle czasu się znacie. To taka prawdziwa grupa wsparcia. Dobrze jest mieć takie miejsce.
A co do zasad tutaj z tymi opiniami, testowaniem itp. to ja nie łapie tego.
Myślałam, że nagrody można dostać w konkursach z blogosfery.
Już kilka zgloszen wysłałam
Ledwo kliknelam, a tu przyszedl kurier i juz nie musze sie niecierpliwic i domyslac, juz wiem, co to!
(Czy ktos sie orientuje ktora niespodzianka jest za co?)
Ja nie dostałam żadnej wiadomosci że dzisiaj będzie kurier u nas więc może ta niespodzianka(O której żadna z Was nie chce powiedzieć) jest za misie ![]()
Paulina testowałaś misie?
Michuni to w paczce są dwie niespodzianki? Bo jeszcze dwóch brakuje skoro dziś będzie kurier to jedna będzie na pewno chyba że w paczce są dwie ?
Kurczę u nas też kurier Zdzisław ma przybyć dziś aż jestem ciekawa co w środku będzie!
Jest, jest i u nas! Moja córa przywitała prezent uśmiechem i okrzykiem radości, my już używamy, znakomita niespodzianka! Dziękujęmy ![]()
Aisa, jedna niespodzianka jest, ta za misie ![]()
Pochwalcie się dziewczyny
bo umieram z ciekawości
Ja jeszcze nie dostałam kuriera Jeszcze nie było aż mnie ciekawi co tam w paczuszce będzie!
Mama_Hani tak testowałam misie ![]()
My też to cudo już używamy, synkowi bardzo smakuje, aż starsza nabrała wielkiej ochoty na to, tylko w wersji do zjedzenia
( dodam, że to nowość :))
Paulina czy to jakiś gryzak? Może ten z nowości? Lody? ![]()
Aiisa, jedna niespodzianka. Na jedna musimy jeszcze poczekac.
I tak, zgadlas Mama Hani ![]()
Kochana zgadłaś! ![]()
Super! Misie też testowaliśmy, także dziś otrzymaliśmy prezent za opinię, tak jak dziewczyny pisały - lody ![]()
Hahaha niesamowite to coś czuję że mały od razu porwie niespodziankę akurat jeszcze zeby nam ostatnie idą A gryzaki to jedyne co mu pomaga !
Do nas też dotarł ten gryzak:) Jakie dziecko nie skusi się?![]()