Prezent za opinie

Ale super :heart: bardzo żałuję że nam się wtedy nie udało

Niestety nie dotał do nas prezent za opinie dotyczącą laktatora i butelki : ( Czy już wszystkie go otrzymałyście?

Justyna idzie on pocztą bo to książeczka więc każdy może dostać w innym czasie.

Aiisa dziękuję za informację :slight_smile:

Różniez dostaliśmy przed chwilą gryzak :heart:

Zgadza sie, akurat niespodzianka za laktator idzie poczta wiec moze jeszcze potrzebuje troche czasu, by do Ciebie dotrzec, Justyna. Wykaz jeszcze troche cierpliwosci :slight_smile:

Przyjmując że sliniak był za zestaw z kotkiem, książeczka za laktator, gryzak za misie to jeszcze została niespodzianka za termoopakowanie :slight_smile: ciekawe czym przyjdzie…

Super są te gryzaki <3 Widzę że Aisa masz inna kolorystykę my dostaliśmy taką jak Silver :slight_smile:

Obie są super tak inna kolorystyka widocznie tamtej zabrakło i mi wysłali inna hehe :slight_smile:

O jaki sliczny gryzaczek, sprzydalby sie bi chcialam kupic synkowi;) ale nie wiem za co ten gryzaczek byl? Za jakie misie? To chyba to nie udalo sie przetestwac a czym wam przyszedl gryzaczek poczta czy kurierem?

ewciaos, gryzak przyszedł kurierem wczoraj, był za zestaw z misiami: były dwie wersje kolorystyczne: szary z miętą jakby i czerwony. W zestawie był miś z pozytywką, z dzwoneczkiem, piszczałka i opakowanie na smoczek.
Gryzak jest pomysłowy bo dziecko może obgryzać albo kulki albo rożek, który ma świetną fakturę w kratę.

Też dołączamy od wczoraj do posiadaczy tego gryzaka:)dziękujemy:)

ewciaos, jesli to faktycznie za misie to chodzi o misie z tej kolekcji: https://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/1050 :slight_smile:

Aha ojej to jednak bede musiala kupic gryzaczek a cieszylam sie ze bede miala taki sliczny gryzaczek…no nic jakis kupimy;-)

Fajny ten gryzak. My mamy z Canpolu sowę i kwiatek, ale te kształty synkowi jakoś nie podchodzą. Może te lody spróbuję, bo mają szpiczasty rożek. On by raczej wolał coś chudego, podłużnego. Chyba, że polecacie jakiś dobry gryzak?

Z gryzakami to jest tak, ze kazdemu maluchowi co innego pasuje :slight_smile: My mielismy duuuzo roznych gryzakow dla cory, a tak w miare podpasowaly jej tylko dwa - zyrafa Sophie i silikonowy gryzak-naszyjnik ktory zamowilam (moge podac nazwe firmy i firm jakie sie podobnymi rzeczami zajmuja, jesli bedziesz chciala). A i tak szalu nie bylo, mala jakas taka niegryzakowa.

U nas też różne gryzaki A tylko parę było fajnych takich na topie jak ja to mówiłam

Michuni podaj nazwę jestem ciekawa tych gryzakow . A ten Sophie to dosyć drogi widziałam a jak się sprawuje . My mamy taki że jak dziecko będzie gryzło to wibracje są aż ciekawa jestem jak się sprawdzi narazie jestem na etapie gromadzenia przeróżnych zabawek na przyszłość

Pati, ja zamawialam z Gryzole, ale jest podobnych dzialalnosci kilka, znam jeszcze Leloś, jak mo soe przypomni reszta to napisze…
A zyrafe dostalismy w prezencie, sama bym takiego zbytkownego gryzaka nie kupila :smiley:

Pati tak na przyszłość to polecam osobiście te gryzaki

Nam się sprawdziły szczególnie przy tych dalszych ząbkach typu 3 4 I teraz 5