Aisa miałam tak samo , ale ja teraz cały czas od razu wysyłam na maila . Mi też nie przychodzi formularz za każdym razem miesiąc temu nie mialam
Ja też mailem wysyłam ostatnio ![]()
Jasne, wiem ze mozna przesylac opinie na maila bo juz niejednokrotnie tak robilam jak wlasnie mail z formularzem w ogole nie przyszedl
Ale jakos tym razem mnie to rozbawilo ![]()
No i oczywiscie, pamietam tez o zabawce, pisalam raczej skrotowo, domyslajac sie, ze wszystkie sie zorientujecie, co mam na mysli ![]()
Swoją drogą ta zabawka jest urocza michuni na pewno maluch będzie zadowolony, A pokazywałas karuzele Klarze może też coś ciekawego powie o niej mój syn świetnie się bawił zabawkami z karuzeli A melodie puściłam to tańczył nawet starsze dziecko może ucieszyć się z karuzeli choć w inny sposób z niej korzysta:)
Michuni super że pamiętasz ja w ciąży na koniec to byłam taka nieogarnieta hehe mój to wszystkiego wiecznie szukał bo np umiałam ser włożyć do szafki A pieprz do lodówki hehe.
Haha
Ja tez troche nie ogarniam ale jednak jestem troche zmuszona okolicznosciami zeby jakos swiat w miare trzymac w ryzach ![]()
A te zabawke znamy doskonale bo mamy ja juz od dawna, kupilam ja kiedys dla Klary, wiec tutaj moge sie spokojnie rozpisac ![]()
Michuni super No tak jak ma się dziecko to też inaczej bo trzeba być ogarnięta pomimo ciąży hehe.
Swoją drogą ciekawa jestem jakie niespodzianki przyjdą jeszcze ![]()
No niestety. Troche jestem zakrecona, nie moge tego ukrywac, ale jakos sobie radze, mam wszystkie wazne daty powpisywane w kalendarze, kalendarzy mam chyba ze 4, do tego zostawiam sobie karteczki na lodowce… (zakupy ostatnio to jakis dramat!)
Tez jestem ciekawa i niecierpliwie czekam ![]()
Też jestem ciekawa co jeszcze przyjdzie, uwielbiam te niespodzianki. Choć nie ukrywam że fajnie było by dostać coś co przydało by się Hani
śliniaczek musiałam schować bo my już nie używamy. Karuzele też schowałam, a zabawkę podarujemy w kwietniu znajomej jak urodzi ![]()
Michuni oj współczuję robienia zakupów i nagle to pytanie po co ja przyszlam. Ja po ciąży też mam do tej pory dziury w głowie dzisiaj z moim szliśmy na zakupy ostro coś opowiadam i nagle zapomniałam co mówiłam i się pytam go a on a nie wiem bo nie słuchałem hahaha także trochę trzeba poczekać aż wszystko wróci do normy . U nas cibhy nie było w niespodziance to się przyda bo przed nami każda przygoda
Mama.Hani może czas o rodzeństwo dla córeczki
Pati hahaha A dziś poszłam po miotle do łazienki jak już do niej weszłam to zrobiłam siku i wyszłam po czym w pokoju przypomniało mi się po co byłam w łazience hahaha
Hahahaha Aisa też dobrze nie mogę ze śmiechu . My kobiety to po tych ciążach to mamy ser w głowie
Pati powiem Ci że mi przeszło po paru miesiącach A ostatnio znów się zaczyna się jakoś tak robić…
Ja w ogole tak juz od 3 lat, najpierw jest amnezja ciazowa, potem pociazowe “rozjechanie”, amnezja laktacyjna… a teraz znowu ciazowe zakrecenie ![]()
MichuNi i koło się zamyka
amnezja pogania amnezję… hehe
Ano dokladnie tak ![]()
Ale jestem z siebie dumna bo wlasnie wyslalam opinie o karuzeli i lisku. Stwierdzilam ze jakby sie mialo okazac ze jednak niebawem urodze, w koncu termin na jutro, to warto miec to zalatwione bo potem pewnie nie ogarne ![]()
Hahahaha dokładnie dziewczyny amnezja pogania amnezję .
Michuni no dobrze że wysłałaś bo później to mogłabyś zapomniec hahaha apropo amnezji .
Od nas też już opinia wysłana
Michuni oj tak dobrze, że zdążyłaś opinię wysłać, bo po porodzie brak czasu i sił na inne rzeczy poza maluszkiem:)
Michuni I super że się udało przed porodem bo jednak później nie wiadomo jak będzie z czasem:)
Ja będę musiała poczytać wasze wcześniejsze opinie, żeby wiedzieć później jak swoją napisać.
No nadmiaru czasu raczej miec nie bede, to pewne ![]()