Lemurek ekstra
Doczekalas sie wreszcie ![]()
Super!
Super ten lemur juz go widziałam chyba i my się skusimy .
Aisa udało się takie . Podobne do tych co były za opinię takie same wykonanie z tym że zmieniają kolor w wodzie
Dziewczyny dostalam 1lutego wiadomosc o przesylce za opinie ktos juz dosta? Ciekawe co tym razem moj synus dostanie.;-)![]()
ewcios super, u nas cisza, więc do nas chyba nic nie dotrze.
Ewcia co dokładnie dostałaś? Bo jeśli dostałaś to samo co ja to to jest formularz do wypełnienia za testowanie karuzeli…
Ze wyslali mi przesylke za opinie jak sie nie myle;-) to taka wiadomosc dostalam.
Ja też dostałam formularz za karuzele ale nic o niespodziance nie dostałam
Ja też nic takiego nie dostałam…
Dostałam takie cos: produkt został wysłany do przetestowania. ALE TO JEST FORMULARZ
Ja również dostałam maila z formularzem w tym też mailu jest takie coś napisane:
"Wesprzyj Mamy swoją wiedzą na temat testowanych produktów
- podziel się z nimi opinią na temat każdego z nich wypełniając formularz.
Twoja opinia o produktach zostanie zamieszczona w zakładce „Wyniki testów”, a w podziękowaniu za wypełnienie formularza otrzymasz od nas niespodziankę."
Być może o to chodziło ewciaos ale to nie jest mail dotyczący wysyłki niespodzianki tylko informacja że za wyslanie opinii będzie niespodzianka…
No a przy okazji chyba wgl jedna jest jeszcze zaległa o ile mi się nie myli i teraz będzie jeszcze 2 za karuzele tak ?
Pati super te książeczki mówię z 15 zł za jedną wychodzi jakoś? Tak się zastanawiam i stwierdziłam że zamiast takich książeczek kupię kolorowanki wodne dla mojego chyba będzie większa frajda
ale może jak by się trafił maluszek jeszcze…
Ja to mam problem z tymi formularzami, bo zawsze dostaję, napisze opinie i jak chcę wysłać to mam informację, że opinie wysłać mogą jedynie testerki Canpol…
Dlatego opinie wysyłam bezpośrednio na e-mail…
Za karuzelę już wysłałam opinię ![]()
Aiisa , mama Hani i Pati macie racje nie przeczytalam dobrze;-) tak to email o formularz;-) pomylilo mi sie …moze dlatego ze jak pisze Aissa jeszcze jest zalegle chyba za laktator elektryczny no i teraz za karuzele bedzie…takze czekamy z niecierpliwoscia na niespodzianki;-)
Ewcia nie za laktator tylko za termoopakowanie jest zaległa no i druga będzie za karuzele. Za laktator była książeczka ![]()
Super że się wyjaśniło Ewcia ja czasami też coś szybko przeczytam i czasami tak wychodzi .
Aisa już nie pamiętam ale coś koło tego. Zobaczymy jak się u nas sprawdza . Ale z tego co wiem bo pytałam czy są na sklepie to koleżanką mi powiedziała że już nie ma także nawet bym nie miała jak pomóc jakbyś się zdecydowała . Ale dla Twojego synka kolorowanki wodne na pewno większą frajdę sprawia a mój jak już będzie wodzial kolory to jak zobaczy coś takiego to będzie frajda
Mama Hani to sama sie juz pogubilam;-) mimo wszystko nie moge soe doczekac na te niespodzianki;-)
A wlasnie, Mama Hani, przypomnialas mi, ze mamy jeszcze jedna zalegla niespodzianke ![]()
Musze sie tez wziac za siebie i wreszcie napisac opinie o karuzelce. Jeszcze nie wiem jak sie spodoba maluchowi, ale mnie urzekla ![]()
Zamarancza mi też przyszedł mail z formularzem i tak samo miałam że dla testerek bo już luty i za karuzele formularz wygasl zanim przyszedł mailem.
Swoja droga zabawne, ze jak mail przyszedl to juz w sumie byl nieaktualny ![]()
Opinie można zawsze przesłać drogą mailową, w każdym momencie miesiąca, na adres: porady@canpolbabies.com
Przypominamy, że w przypadku zestawu opinie należy napisać na temat każdego produktu oddzielnie, a nie jedną zbiorczą.
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Michuni karuzela była i zabawka jeszcze więc jeszcze opinia o tej zabawce A mi często wgl nie przychodzą maile z formularzem tym razem był to jak chciałam wejść od razu i napisać opinie to się nie dalo bo już formularz nieaktualny ![]()