Prezent za opinie

Ja też wczoraj odebrałam przesyłkę. Niezła niespodzianka :slight_smile: Tak bardzo nam się za chwilę przyda… :slight_smile:

Canpol nadganiacie z nawiązką z prezentami za opinie:)dziś dotarł pojemniczek na owoce i warzywa:)zobaczymy jak synek będzie z niego jadł:)

też dostałam pojemnik na smoczek :slight_smile:

Pojemnik na smoczek też dostaliśmy, jest bardzo fajny i praktyczny.

I u mnie pojawiły się te dwie niespodzianki:)

Siateczka na owoce i warzywa Canpol Babies jest bardzo fajna, maluszek chętnie z niej je owoce.

My właśnie dziś użyliśmy tej siateczki i super sprawa:)

Ja dostalam pojemnik na smoczek ,a dzisiaj dostalam awizo bo bylam z synkiem na placu zabaw, czyli mowicie ze bedzie to siateczka do jedzenia owocow? Super:-) pierwszy synek mial taka i bylam zadowolona:-) canpol jest super, dosc ze dostajemy rady i pomoce od innych mam, mozemy testowac przepiekne rzeczy z canpol to jeszcze dostajemy niespodzianki za opinie, super ze jest cos takiego dla mam, zawsze mozemy dowiedziec sie cos nowego, mozemy komus pomoc i jeszcze przetestowac super rzeczy:-) dziekujemy canpol:-)

ewciaos14 podpisuje się w 100% pod Twoimi słowami!!!:)super to ujęłaś:)Canpol najlepszy!!!

Evli2:-) cieszmy sie ze my mamusie mimo rozgrywki jak pisanie sobie tutaj na forum możemy tez wygrać dla naszych pociech…a wiadomo ze nic juz nas tak nie cieszy jak cos dla naszych pociech;-)

Wlasnie bylam odebrac awizo i odebrałam niespodzianke od was canpol;-) Dziękuję za super siateczke na owoce…w pieknych kolorkach z niebieskim w sam raz dla synka;-) kiedy tam hak będzie pul roczku mial;-) a termin na wrzesien…ale czas tak szybko leci ze lada moment juz będzie w nim zajadal owocki;)

A ostatnio co dostaliście mi ostatnie co przyszło to właśnie ta siateczka na owoce :slight_smile:

Siateczke dostałyśmy z miesiąc temu. To było chyba za opinię o zabawach pluszowych “kolorowy ocean” a pudełeczka na smoczek? My nadal czekamy na niespodziankę za opinię na temat zestawu kąpielowego.

Aiisa również dostałam ostatnio tą siateczkę na owoce:)

Może po prostu jak ktoś z nas dostanie nową paczuszke to niech się chwali co w niej ciekawego :slight_smile: ja się boję że listonosz zawiedzie ostatnio mi listy ginely A 2 listonosz bo są na zmianę mówił że on nie wie jak to się mogło stać i co tamten robił z listami bo on akurat miał urlop… I teraz już zawsze mam stresa jeśli chodzi o rachunki i przesyłki czy paczki poczta bo czasem nie docierają :confused:

Ja też jeszcze nie dostałam prezentu za opinie.

Chwalę się:dziś dotarła grzechotka jako prezent za opinie:)

Do mnie też dzisiaj doszła grzechotka, jest super, zwłaszcza ta opcja przekręcania.

O kurczę A ja na razie nie dostałam nic ciekawe czy dotrze :slight_smile: ostatnio co dostałam ta siateczka na owoce

Dziewczyny, a ta grzechotka, to za opinię jakiego produktu? Ja czekam na niespodziankę za Piratów, ale nie wiem czy to już ten czas :slight_smile: