Aiisa, na pewno też dostaniesz jeśli testujesz.
Dzisiejsza super grzechotka jest za zestaw kąpielowy
wiedziałyście, że to nowość? Co prawda w sklepie jej jeszcze nie widziałam, ale rozbudowują dział w naszym sklepie i ostatnio było mnóstwo produktów Canpol ![]()
Do nas również dzisiaj przyszła grzechotka …i widzę ze to nowość…bardzo soe cieszę…będzie super dla synka;-) Dziękujemy;-)
Do mnie też nie przyszła, ale z tą pocztą to różnie bywa. Aiisa także spokojnie na pewno i do nas dotrze:)
Silver ja już przez tych listonoszy mam nerwy bo mi rachunki też nie przychodzą nie wiadomo czemu normalnie Aż ręce opadają więc boję się że i listy oraz przesyłki giną zawiadomienie już skladalam nawet by porządek zrobili A dalej jakby listy się gubią jednym słowem ja zaufania do poczty nie mam za dużego.
Aisa, a może ktoś o podobnym nazwisku i imieniu mieszka w pobliżu? Moja ciocia tak ma i jej korespondencja trafia właśnie pod tamten adres
Mama gratki nikt nie mieszka o podobnym nazwisku
A dziś doszła mi niespodzianka grzechotka cukierek.
To i ja dzisiaj będę wypatrywac listonosza
Hania na pewno się ucieszy z nowej grzechotki.
Domnie jeszcze nic nie przyszlo ani za opinie z karuzeli z piratów ani za laktator.
Justyna, dziewczyny piszą, że dostały grzechotkę za zestaw kąpielowy. Czyli za karuzelę będzie pewnie najwcześniej za miesiąc, a za laktator za 2 miesiące
My dziś odebraliśmy taką nową okrągłą grzechotkę, o ile dobrze pamiętam za zestaw pielęgnacyjny. Jest bardzo fajna. Canpol o nas nie zapomina tylko te prezenty przysyłają 2-3 miesiące po napisaniu opinii, bez różnicy mailem czy formularzem
Ja dziś dostałam kurierem taka kolorowa gabke z przyssawka. Aż się zdziwiłam że prezent kurierem przyszedł.
Mi też przyszła dziś gąbka. To jest prezent za opinie za zestaw z karuzelą?
Justynamamajasia ale przyszedł prezent kurierem gls?
Tak gls kurier dziś nam też dostarczył prezent za opinię karuzeli Pirata-superr gąbkę z przysswaką…zaraz będziemy testować w kąpieli:)
Ooo A ja się zdziwiłam po prostu że kurierem przyszło ale fajniej że jest kurierem wysłane bo przychodzi mail więc wiadomo że przesyłka idzie i kiedy będzie no i pocztą nieraz do mnie ginely listy i przesyłki więc zawsze się bałam A teraz o tyle lepiej że wiem że kurier nie zgubi mi przesyłki tak jak poczta.
My też już otrzymaliśmy gąbkę
I też kurierem GLS
A wczesniej prezenty za opnie były pocztą wysyłane?
Dziś przekazałyśmy listę wysyłkową do niespodzianek za opinie o laktatorze i butelkach Clouds. Czekamy na pozostałe opinie o misiach. Wedy wyślemy zbiorczo wysyłki niespodzianek ![]()
Kto jeszcze nie wysłał opinii, może to zrobić wysyłając maila na adres: porady@canpolbabies.com
Ja już dawno wysłałam opinię o laktatorze, jak i również o misiach
Super, że niespodzianki będą wysłane zbiorczo
To będą nasze pierwsze prezenty za opinię, więc jesteśmy ich bardzo ciekawi i czekamy z niecierpliwością… ![]()
Ooo
Ja już opinię o misiach wysłałam, mam nadzieję, że dotarła do celu.