Ja dziś dopiero opinie o misiach wysłałam. Pisałam maila bo mój miś kanciaty był strasznie i ucho było zszyte odpowiedź dostałam że misia wyślą niestety mis nie przyszedł pisałam czy w związku z tym mogę później napisać opinie dostałam odpowiedź że mis tak wygląda wiec opinie mam napisac misia nie bedzie bo mis tak wyglada wasze misie też są kanciate te z pozytywka ?
u mnie wygląda ok, ale za to mam wrażenie że z pozytywką jest coś nie tak: tak jakby grała 2 różne kołysanki i nie były dopasowane do siebie.
Myślę że ta kołysanka taka ma być też na początku myślałam. Szkoda tylko że mis nie wygląda jak mis bo ma głowę kanciata no i napisałam maila to mi podpisano że mis będzie nowy że faktycznie ma wadę A teraz jak napisałam maila to że tak ma być.
Aiisa ja bym ponowila emaila i dołączyła zdjęcie. Niech ocenią czy on faktycznie powinien być taki kanciasty…
Mama hani wlansie w 1 mailu powiedziano że wyślą nowego wcześniej prosili o zdjęcia to wysłałam i odpowiedź że nowy będzie. A teraz spytalam się czy mogę później opinie wystawić właśnie z tego względu że mis ma przyjść A nie chce pisać ze ma wady itd I napisano mi że mis tak ma wyglądać i że tak wyglada każda zabawka… trochę się zdziwiłam bo raz tak raz tak piszą i już nie rozumiem tego nie powiem ale trochę zdziwiłam bo wcześniej napisano mi inaczej więc zaprzeczenie tego co wcześniej pisali.
Od nas również poszła opinia o misiach. ![]()
Ja ogólnie jestem trochę zdziwiona organizacja z dodawaniem opini. Powinna być od razu podana ankieta i kazdy wypełni jak przetestuje, a tak, ankiety nie dochodzą, albo po 3 tygodniach już są nie aktywne, a e-maile z naszymi opiniami sa gubione. Już drugi raz miałam telefon, ze opinia nie doszła, a została wysłana, myślę, że może powinno się pomyśleć nad rozwiązaniem, albo zrobić zakłądkę na stronie dla testerów, aby mogły dodać opinię w dogodnym momencie.
Ps. Dziękuję za piękną gąbeczkę.
Myślę ze fajnie by bylo gdyby formularz byl dostępny nie tylko z maila ale też że strony canpol tylko dla testerow(bo faktycznie maili ostatnio nie dostałam tych z formularzem) jeśli już i był aktywny aż do dotarcia następnych produktów kurierem bo nie raz faktycznie późno przychodzi paczka A parę dni nie starcza na napisanie opini z pełnym przekonaniem bo niektóre rzeczy wychodzą po jakimś czasie używania. Faktycznie e-mail czasem szaleje u mnie też kiedyś był problem że maile nie dochodziły pomimo że wszystko wychodziło jakby były wysłane prawidłowo ale to błąd poczty emailowej niekiedy się zdarza
Też dostałam wczoraj gąbkę z przyssawką, jest super, mała, zgrabna, no i z przyssawką. Niby to taki drobiazg, ale bardzo cieszy (i prze wszystkim jest przydatny). Fajnie, że przyszło to kurierem, wówczas mamy wcześniej powiadomienie, że paczka przyjdzie, a z pocztą to różnie bywa, poza tym nigdy nie wiadomo kiedy spodziewać się listonosza, a że niespodzianki przychodzą listem poleconym to jeśli listonosz nikogo nie zastanie to zostawia awizo…
Ja dzisiaj dostałam maila , ze jutro będzie kurier zapewne za opinie laktatora ![]()
U nas opinia za misie dodana w zeszłym tygodniu. Też mam nadzieję, że dotarła bo dostałam telefon o braku dwóch ostatnich opinii. Teraz wysyłam wyłącznie na maila, bo przez formularz często nie dochodzą. Do nas gąbka również dotarła przez kuriera, też się cieszę z tej opcji bo zawsze wiemy kiedy przyjdzie. A z zestawu również jesteśmy zadowolone:)
Musialam sobie wpisac w wyszukiwarke canpolu co to za gabki dostalyscie, bo tyle o tym piszecie i mnie zaintrygowalo… to taki kwiatek? Ciekawy pomysl, dzieki tej przyssawce gabka pewnie lepiej schnie i nie rozwijaja sie w niej bakterie.
Fajna sprawa. Rozumiem, ze to prezent za opinie jeszcze sprzed 2 miesiecy?
Tak Michu, podoba mi się ta gąbka, dzięki przyssawki będzie tez miała swoje miejsce a nie raz tu i raz tu ![]()
To prezent za opinię za karuzelę, nie pamietam czy to był maj czy czerwiec.
Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam te niespodzianki, mała rzecz a tak cieszy. Myślę, że ta niewiadoma to sprawia, czekasz na coś, a nie wiesz na co ![]()
Cześć dziewczyny!
Właśnie odebrałam od kuriera kopertę w której znalazłam śliczny śliniak plastikowy tygrysek
Tylko się tak zastanawiam, bo mamy z Canpolu napisały, że jak wszystkie dodamy opinie o misiach to wyślą prezenty zbiorczo, czyli ja zrozumiałam, że od razu przyjdą dwa prezenty za opinię o laktatorze i butelkach oraz za misie. Czy Wy też dostałyście tylko śliniak, czy również drugi prezent?
Paulina myślę że może ktoś jeszcze moze nie dał opini za misie i tylko za karuzele przyszło nie wiem w sumie ale tak myślę.
Michuni tak gąbka kolorowa w kształcie kwiatka z przyssawka i chyba ja się ściąga z tej przyssawki i później można włożyć znów o ile dobrze myślę bo jeszcze nie odpakowalam gąbki więc leży nieuzywana na razie.
Ja dziś otrzymałam śliniaczek, z motywem tygryska, jest piękny (muszę zapoznać się bliżej z tą kolekcją). Śliniaczek bardzo przyda się, mam tylko nadzieję, że rzep będzie dobrze trzymał, bo w poprzednim śliniaczku mieliśmy z tym problem i przerzuciliśmy się na te ze sznureczkami.
Paulina, ja wypowiedz Mam Canpolu zrozumialam tak, ze prezenty za opinie o poprzednim zestawie juz zostaly przygotowane do wyslania i lada moment do Was dotra, a prezenty za opinie o misiach zostana wyslane wtedy, gdy wszystkie mamy wysla opinie o tym zestawie.
Fajny pomysl, niby taki banal, a jakie przydatne ![]()
Tak Michu ta gąbeczka super schnie na tej przyssawce. My mamy doczepioną do wanny i sobie bardzo fajnie ocieka i nie rozwijają sie w niej bakterie. Mój synek raczej zamiast sie nią myć to uwielbia sie nią bawić, wiec 2w1 ;]
Wygląd kwiatuszka też jest extra, nawet nei wiedziałam, że taka gąbeczka istnieje, a teraz będzie moją ulubioną ;]
Widzę, że nie tylko ja miałam przeboje z opiniami.
Z misiami też wysłałam i mam nadzieję, ze dojdzie ![]()
Dzisiejszej paczuszki jeszcze nei mam, ale już zdradziłyście, że będzie to śliniaczek i nie mogę sie doczekać ;]
U mnie też jeszcze kuriera nie było A czekam z ciekawością bo niespodzianki to zawsze Takie ekscytujące są.
uroczy tygrysek!
dziękujemy. Zaczynamy rozszerzanie diety więc dla nas niespodzianka trafiona idealnie ![]()
Powoli będę się rozglądać za zestawami, które można zabrać w podróż, używacie, sprawdzają się u Was?