Prezent za opinie

Dziewczyny tez macie kieszeń z tylu z drugiej strony nie tej co tygrys to jak to działa Bo chyba nie ogarniam jak to ma być . :smiley:
Mama gratki jeśli szukasz na podróż zestaw to polecam zestaw krówka jeśli chodzi o pojemnik z łyżeczka i wieczkiem :slight_smile:

Aiisa, trzeba go odwrócić (tzn tą kieszonkę), na opakowaniu jest strzałka i pisze Turn up pocked i będzie ok :wink:

Również polecam zestaw z krówką. Mam miseczkę i super sprawdza się zarówno w domu jak i poza domem. Ma mega przydatne i stosunkowo duże (w sam raz do rąk rodzica) ucho, więc miseczkę można fajnie trzymać i jest naprawdę stabilnie. Poza tym miseczka ma pokrywkę, więc poza domem sprawdza się, a na pokrywce jest specjalne miejsce na dołączoną do zestawu łyżeczkę. Szczerze polecam.

I do Nas dotarł dziś tygrysek :slight_smile: W samą porę, bo zaczęliśmy niedawno rozszerzać dietę :slight_smile:

Tak właśnie myślałam że coś nie kumam nie zauważyłam na opakowaniu tego napisu tak to bym widziała coś roztrzepana ostatnio jestem.

Ooo, może niebawem Krówka albo podobny zestaw będzie do testów :slight_smile: poszukam też online ciekawych produktów bo najbliższy market nie ma zbyt dużego wyboru

Mama gratki ostatnio zestaw z krówki widziałam w rossmanie więc może online też będzie ale na pewno na allegro będzie też spory wybór.

Do nas też dotarł ślinaczek, jest przesłodki na pewno się przyda :slight_smile:

Ten sliniak to za jaką opinie bo już się pogubilam. Za misie czy za laktator

Wydaje mi się, że śliniak jest za laktator, bo gąbeczka jest za karuzelę ;]

Na pewno nie za misie, bo to za wczesnie no i ja jeszcze nic nie dostalam :slight_smile:

A wysłałyście już opinię o zestawie z opakowaniem termicznym?

Ja wyslalam wczoraj :slight_smile:

Ja dzisiaj wyślę dzięki za przypomnienie dziewczyny :slight_smile:

zamarancza na pewno śliniak za laktator, bo nie uczestniczymy w tym!!!a gąbkę dostaliśmy i chyba była za karuzelę:)

Nasza opinia za zestaw z Termoopakowaniem już jest wysłana ;]

To i ja wyśle jak tylko Hania zaśnie :slight_smile:

Ja różniez napisałam opinie za butelki little ciute i termoopakowanie wysłałam mailem mam nadzieję że dotarła.

Gąbka kwiatek byłą za opinię o zestawie z karuzelą, natomiast śliniak tygrysek za zestaw z butelkami Clouds i laktatorem.

Już niedługo opublikujemy opinie o misiach. Czekamy na ostatnie opinie :slight_smile: A potem zajmiemy się zestawem z termoopakowaniem i butelkami LIttle Cutie.

Opinie możecie wysyłać bezpośrednio na naszego maila: porady@canpolbabies.com

Pozdrawiamy serdecznie,
zespół mam z Canpolu

Opinia za termoopakowanie i butelki LIttle Cutie wysłana :slight_smile: