Prezent za opinie

Dzięki pati1990 :slight_smile:

Ja opinie za misie wysłałam dwa razy.

Kochane wysłałyście już opinię o zestawach do rozszerzania diety? Bo sprawdzałam dzisiaj email i nic nie dostałam. Zastanawiam się czy czekać czy wysłać samej.

Jeszcze nie wysłałam, ale na dniach zamierzam. Wydaje mi się, ze kilka dziewczyn już wysłało.

Ja juz wyslalam pod koniec miesiaca. :slight_smile: Dopytam jeszcze, czy dziewczyny ktore testowaly misie doczekaly sie juz prezentow?

Michuni ja nic nie dostalam ostatnie co mi przyszło to śliniak już nawet nie pamiętam za co to bylo

Michuni ja różniez ostatnie co to ten śliniaki A później cisza. Co do formularza też nie dostałam wysłałam mailem

Ok, czyli mamy maly poslizg, ale nic mnie nie ominelo :wink:

Michuni może czekają na święta i wyślą coś świątecznego w prezencie za opinie np te boskie skarpetki reniferki ! :heart: teraz zresztą chyba nie ma co się bać że przegapi się prezent bo ostatnio kurierem gls szedł A nie poczta. Bo jak były pocztą to mega się martwiłam bo już nie raz były sytuacje że listy nie dochodziły

A widzisz, faktycznie czytalam cos ze szedl prezent kurierem… moje ostatnie testowanie bylo bardzo dawno i wtedy prezenty szly poczta, dlatego postanowilam dopytac. Zapomnialam, ze pisalyscie o zmianach :slight_smile: No to juz niczym sie nie martwie, bo nic mnie nie ominie :smiley:

Mamy mają sporo pracy bo ruszył nowy konkurs i konkurs ma FB, sporo się dzieje w tym miesiącu :slight_smile: Aisa, a ja po cichu liczę na przenośne szyućce albo przydatne drobiazgi do rozszerzania diety. Mam też nadzieję, że Mamy nas zaskoczą niebawem matą za aktywność na forum bo w konkursach szczęście mnie opuściło :slight_smile:

Mama gratki próbuj szczęścia ja nigdy nie wygrałam w konkursie takim na fb Canpol czy nawet konkursie Tu na forum.
Mama gratki o sztućce mogłyby być fajnie by było gdyby była łyżeczka i widelczyk jeśli już bo w zasadzie i nam by się przydał taki zestawik A widziałam w rossmanie w pudeleczku wlansie taki zestaw z Canpol i tak w zasadzie myślę nad zakupem.

My też byśmy były zadowolone ze sztućców. Szczególnie tych metalowych bo uczymy się jeść samodzielnie a tymi plastikowymi Hania nie za bardzo chce.

Mama Hani, ale my właśnie o plastikowych piszemy.
Aisa, będę próbować bo warto, piracka mata wygląda znakomicie!

O kurcze dziewczyny myslalam ze oferte Canpolu znam na wyrywki, a okazuje sie ze oni maja metalowe sztucce! To ja tez sie dolaczam, ze bym takie chciala, musze poszukac w sklepach bo nigdy nie trafilam, a to jest super. I do rozszerzania diety przeciez metalowe tez sie nadaja, przynajmniej ja corce podawalam metalowymi sztuccami jedzonko juz bardzo wczesnie :slight_smile:
Mama_Gratki, masz racje, to jest pracowity miesiac dla Mam Canpolu, sporo sie dzieje wokol nich. A powiedz mi o jaka mate Ci chodzi? Bo ja chyba sie pogubilam :stuck_out_tongue: (Co do konkursow to ja tez ostatnio jakos bez szczescia… w pierwszej ciazy pamietam, ze szczescie mi dopisywalo, a teraz jakos nic!)

Michu, metalowe, jak to? Nie miałam pojęcia! Ostatnio trafiłam na market z wieloma produktami Canpol i stałam pod półką jak zaczarowana, o wielu z nich nie wiedziałam, a o wielu jeszcze nie wiem. Mnie teraz interesują bidony i sztućce.
Mam na myśli matę edukacyjną np Piraci, bardzo mi się podoba i jest nagrodą w grudniowym konkursie na pierwszej stronie. Z racji, że szczęście mnie opuściło, moim małym marzeniem jest aby mata pojawiła się niebawem na forum :slight_smile:

Aaaa, juz rozumiem! :slight_smile: Ta ciazowa demencja i niedomyslnosc mocno mi sie ostatnio daja we znaki ;D Faktycznie te maty sa super, moze niebawem znowu bedzie cos podobnego do wygrania, pozostaje trzymac kciuki i liczyc, ze moze Mamy Canpolu przeczytaja Twoje komentarze i przychyla sie do prosby :slight_smile:

Ja wlasnie wyszukalam i faktycznie sa, niektore przesliczne, np tu: https://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/1033 !

Mama gratki na fb chyba jest konkurs jeszcze z mata dżungla też fajna jest.
Metalowe sztućce na pewno trwalsze mój syn plastikowe niszczy A u was w Rossmann nie ma bo często tam są też produkty Canpol A apropo produktów dużo zaskakuje bo ciągle jakieś nowe rzeczy i WGL wszystkich nie widziałam A zawsze oglądam półkę z produktami Canpol w marketach i sklepach jak jestem bo lubię ta marke ma ciekawe produkty do zabawy do rozszerzania diety itd.

Aiisa konkurs z mata dzungla byl do wczoraj :wink:

U nas w Rossmannie wlasnie metalowych nie bylo, a szkoda!

Michuni nie zwróciłam uwagi że do wczoraj :slight_smile:
U nas różne się pojawiają ostatnio widziałam sztućce co prawda tym razem plastikowe ale widziałam jakieś srebrnego koloru więc może czasem się pojawiają choć nie mam pewności bo się nie przygladalam wtedy jeszcze sztućcom bo uzywalismy tylko łyżeczek.