Często przy kasie w sklepe widzę prezerwatywy te z nieznanych firm i zastanawiam się kto je kupuje? Pytam z ciekawości czy wg Was one są skuteczne?
Czy odważyłybyście się je kupić?
Często przy kasie w sklepe widzę prezerwatywy te z nieznanych firm i zastanawiam się kto je kupuje? Pytam z ciekawości czy wg Was one są skuteczne?
Czy odważyłybyście się je kupić?
Skoro ktoś dopuścił je do obrotu w sklepie ze tak powiem to raczej też są skuteczne. Żadna prezerwatywa nie daje 100% bezpieczeństwa wiadomo.
Myśle ze nie wszystkich stać na te marki durex itp gdzie koszt 3 prezerwatyw jest dość spory . Wiec myśle ze kupują zamienniki tak samo jak z lekami :)
Annnna ma rację. Żadna prezerwatywa nie jest pewniakiem. A fakt, że A Durex płacisz dodatkowo za marke , daje możliwość na zakup tych tańszych
Myślę że jak są dopuszczone do sprzedaży to spełniają jakieś wymogi i ludzie to kupują
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam..
Wątek trafiony , jest nad czym debatowac
Ja używałam lata temu tylko Durex .
Wiesz co szczerze mówiąc no to ci z własnego doświadczenia nie powiem ale uważam podobnie tak jak moje poprzedniczki które tutaj napisały że jednak jeżeli coś takiego zostało wprowadzone do obiegu i można znaleźć na sklepowych półkach to jak najbardziej spełnia wszystkie standardy Nieważne że nie jest to ha znana droższa firma oczywiście należy pamiętać też właśnie o tym że w żaden sposób tak naprawdę jak również i ten nie daje stuprocentowej gwarancji że nie dojdzie do żadnego zdarzenia o wypadku nie wiem jak to nazwać którego byśmy nie chcieli natomiast już nie raz w swoim życiu Pokonałam się że tańsze wcale nie oznacza gorsze a wręcz przeciwnie Czasami jest to dosłownie to samo tylko po prostu płaci się za firmę i logo na opakowaniu
Też się nigdy nad tym nie zastanawiałam. Ale muszą być ok skoro są w sprzedaży.
Pina trafione w punkt! U mnie także byly swego czasu różne w użytku i jakoś niespecjalnie dało się rozpoznać firmowe od tych tańszych
Też tak myślę, że skoro są w sprzedaży to muszą jakieś normy spełniac. Są osoby, które ich nigdy nie przetestują ale i są osoby które tylko takie kupują :)
Normalnie maja zejście :)
To ja chyba nie jestem taka odważna :p jak mówi klasyk "tanio to drogo" :p
Niby ja też. Mąż kupuje
Nigdy nie ma pewności co i jak. I czy faktycznie w wielu przypadkach nie płaci się jedynie za firmę jak tu już padło
Pina też uważam tak jak ty! Ja też nie raz się przekonałam, że tańsze nie zawsze jest gorsze. Skoro jest wykonane z takich samych materiałów, a ma inną, mniej znaną markę to czemu niby ma być gorsze?
MamaEm no właśnie nie wiem czy te same materiały. Chociaż wiele rzeczy droższych i tańszych wychodzi z tej samej fabryki
To tak jak z produktami spożywczymi;) jedna fabryka produkuje i rozwozi do sklepów
Gosiałek zapomniałaś dodać, że z tej samej fabryki z Bangladeszu:D
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.