Próbki dla maluszka

Sprawdź sobie w apce czy jesteś zapisania do newslettera :

Bo ja nie dostałam oliwki i pytałam Pani w rossmanie czemu i pokazałam jej apke i okazało się, że miałam to odklikane :grinning: ale może chociaż na pampersy się załapię

No własnie, mi oliwka przyszla i ja odebrałm wiec jestem zapisana na 100%. Czekam na pieluszkin🤭

Idziesz do kasy i mają ci dać. Nie ma żadnego kodu w aplikacji. Mnie pani z kasy powiedziała że muszę mieć więc napisałam do Rossmana maila że nie mam kodu. Odpisali mi że nie muszę mieć, po zeskanowaniu aplikacji mają mi wydać i faktycznie wydali

Mi przyszedł mail na oliwkę ale na pampersy już nie, tylko powiadomienie w apce którego potem nawet nie znalazłam więc może łatwo umknąć. Można pytać o te pampersy jak jesteście już na końcówce ciąży, a nóż wejdzie wam z apka za grosza :grinning:

O tutaj macie tego maila. Oczywiście u mnie to było w zeszłym roku bo mały w tedy kończył roczek ale działa to tak samo na wszystko

2 polubienia

O wow! Az z ciekaowsci pojde w poniedziałek i zobacze! Dam znac!

Ja tam dużo próbowałam niestety nigdy mi się nie udało , a fajny kocyk tam można zdobyć :blush:

muszę zerknąć czy ja czasem żadnego meila z rossmanna nie dostałam…

Ja nie bralam oliwki a dostalam @ jesli chcesz moge Ci podeslac zdjecie karty to sobie odbierzesz. Do 10.01 jest do odebrania :slight_smile:

Ja wzielam oliwke ale ogolniena codzien uzywam innego z ktorej jestem mega zadowolna. Ta bedzie naczarna godzine

pieluszki kolo 34tc wysyłają bo dużo osob tak dostało i sama czekalam tak przyszlo dwa razy

1 polubienie

W rossmanie pieluszki , olejek na rozstępy

A dziekuuuje bardzo, moze inna mama skorzysta bo aż tak mi na tym olejku nie zależy, ale jakby rossman dał to bym przy okazji odebrała, ale bez parcia :sweat_smile::heart:

1 polubienie

Serio? :face_with_diagonal_mouth: Mi poza paczką pampersów za założenie konta nigdy nic nie dorzucili :face_with_diagonal_mouth:

Ja dostalam niedawno breloczek czyściocha

Mi sie ostatnio udało breloczek, masażer i platki pod oczy :eyes:

A mnie z tej stronki ciągle wyrzuca i nie mogę zamówić :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

Podsyłam link tutaj:

Może się uda :slight_smile:

Dziewczyny, ja tylko dodam informacyjnie, bo widzę, że dużo z was wrzuca linki, w których można dostać próbki mleka.
To fajna sprawa, jeśli podajecie to samo mleko. Jesli podajecie np NAN. To próbka capricare, bebilonu czy bebiko nie jest tak dobrym rozwiązaniem, bo po jednym razie i tak nie sprawdzi się reakcji dziecka na mleko. Nie powinno się też często zmieniać mieszanek dziecku

1 polubienie

masz rację, jak już dziecko pije jedno mleko to tak, ale jeśli chcemy jest na piersi, a chcemy np. sprawdzić które byłoby odpowiednie to to jest dobry pomysł.