Próbki dla maluszka

hej kochane jestem świeżą mamusią podpowiedzcie jak zdobyć próbki dla maluszka porady i cokolwiek z czego można skorzystać dziękuję

1 polubienie

Po zarejestrowaniu możesz otrzymać darmową paczkę powitalną od

1. dady :

2.probki od bebi

1. Próbkę od BoboVita
  1. Probke od bebiklub
1 polubienie

Plus badz tu u nas na forum aktywna , a co miesiąc masz szansę na zdobycie miłych nagród :sparkles::sparkles:

1 polubienie

Ooo właśnie, zapomniałam o najważniejszym! :smiley:

@POMCIOLANDIA tu możesz zdobyć najlepsze prezenty dla siebie i malucha :smiley::heart_eyes:

1 polubienie

Jest jeszcze rossne z rossman oni tez czasem cos tam dorzuca przy zakupach

Potwierdzam :slight_smile: Dołączając do Klubu Rossnę w Rossmanie jak na razie miałam do odebrania oliwkę dla mamy przeciw rozstępom :slight_smile: podobno można też odebrać paczkę pieluszek Pampers, ale jeszcze nie dostałam emaila.

Tak dziewczyny już chyba wszystko napisały. Słyszałam też że z lupilu z Lidla też można dostać ale musiała byś to sprawdzić. I jeszcze niebieskie pudełko na 6 miesięcy trzeba się na stronie zalogować

Bez maila możesz po 36 tygodniu, później na pół roczku szczoteczka do ząbków i na roczek zabawki do kąpieli. Nie musisz mieć maila. Ja nie miałam i pisałam do Rossmana. Odpisali mi że na aplikacji wszystko mamy

Otrzymaj BabyPack od limango Na limango można dostać , ale mi się jeszcze nie udało

A to dziękuję za informację :slight_smile: ja właśnie na aplikacji nie widziałam że mam coś do odbioru, dopiero przyuważylam maila i dobrze że go odkopałam, bo na odbiór jest określony termin. Ale promocja nalicza się też z automatu robiąc zakupy online, wtedy dodaje się do koszyka za grosz :slight_smile:

Dodam jeszcze, że rejestrując się na CapriCare można otrzymać darmowe próbki mleka następnego Capricare 2 :slight_smile:

1 polubienie

Ja tez nie mam zielonego pojecia gdzie tego szukac na aplikacji , moze jakas mama mi podpowie :slight_smile:

jeszcze mozna niebieskie pudelko, mam darmowa butelka ale musiałabys miec polozna w okolicy z tym zwiazana i wyszukac i warto zerknąć czy w Twojej okolicy nie ma warsztatow związanych wlasnie z macierzyństwem porodem itd tam mozna chodzic z maluszkiem i czesto cos rozdaja plus mozna cos wygrac

W rossmanie miałam do odebrania oliwke. Na ten moment 32 tydzień ciazy i brak info o możliwości odebrania paczki pampersów. Czekam :smiley:

1 polubienie

Ja po narodzinach dostałam maila i powiadomienie w appce, w tym dzwoneczku było, że szczoteczki do zębów dostałam. A jak pytałam o pampersy to pani powiedziała, że to mail musi przyjść, a ja raczej nic nie dostałam :smile:

Mi przyszło powiadomienie z aplikacji o pampersach w Rossmanie w 33 tyg :smiley:

A pamiętasz jak nazywał sie ten mail? Bo ja chyba tez cos dostalam ale nie mogę go znaleźć :smiling_face_with_tear:

Swiadoma mama-webinary i na nich mozesz wygrac upominek od partnerow.
ColorStories raz w tygodniu prowadza relacje i tez robia rozdanie dla jednej z mam.
Polecam tez poszukac w miejscowosci gdzie mieszkasz sklepow maluszkowych, dosc czesto organizuja konkursy;rozdania czy warsztaty gdzie mozesz otrzymac darmowe probki.

Program Rossnę - od portal@rossmann :slight_smile:

Dziękuję! To ja jeszcze nie dostałam. Termin mam na styczeń, może coś jeszcze przyjdzie :face_with_hand_over_mouth: