hej kochane jestem świeżą mamusią podpowiedzcie jak zdobyć próbki dla maluszka porady i cokolwiek z czego można skorzystać dziękuję
Po zarejestrowaniu możesz otrzymać darmową paczkę powitalną od
- dady :
2.probki od bebi
- Próbkę od BoboVita
- Probke od bebiklub
Plus badz tu u nas na forum aktywna , a co miesiąc masz szansę na zdobycie miłych nagród ![]()
![]()
Ooo właśnie, zapomniałam o najważniejszym! ![]()
@POMCIOLANDIA tu możesz zdobyć najlepsze prezenty dla siebie i malucha ![]()
![]()
Jest jeszcze rossne z rossman oni tez czasem cos tam dorzuca przy zakupach
Potwierdzam
Dołączając do Klubu Rossnę w Rossmanie jak na razie miałam do odebrania oliwkę dla mamy przeciw rozstępom
podobno można też odebrać paczkę pieluszek Pampers, ale jeszcze nie dostałam emaila.
Tak dziewczyny już chyba wszystko napisały. Słyszałam też że z lupilu z Lidla też można dostać ale musiała byś to sprawdzić. I jeszcze niebieskie pudełko na 6 miesięcy trzeba się na stronie zalogować
Bez maila możesz po 36 tygodniu, później na pół roczku szczoteczka do ząbków i na roczek zabawki do kąpieli. Nie musisz mieć maila. Ja nie miałam i pisałam do Rossmana. Odpisali mi że na aplikacji wszystko mamy
Otrzymaj BabyPack od limango Na limango można dostać , ale mi się jeszcze nie udało
A to dziękuję za informację
ja właśnie na aplikacji nie widziałam że mam coś do odbioru, dopiero przyuważylam maila i dobrze że go odkopałam, bo na odbiór jest określony termin. Ale promocja nalicza się też z automatu robiąc zakupy online, wtedy dodaje się do koszyka za grosz ![]()
Dodam jeszcze, że rejestrując się na CapriCare można otrzymać darmowe próbki mleka następnego Capricare 2 ![]()
Ja tez nie mam zielonego pojecia gdzie tego szukac na aplikacji , moze jakas mama mi podpowie ![]()
jeszcze mozna niebieskie pudelko, mam darmowa butelka ale musiałabys miec polozna w okolicy z tym zwiazana i wyszukac i warto zerknąć czy w Twojej okolicy nie ma warsztatow związanych wlasnie z macierzyństwem porodem itd tam mozna chodzic z maluszkiem i czesto cos rozdaja plus mozna cos wygrac
W rossmanie miałam do odebrania oliwke. Na ten moment 32 tydzień ciazy i brak info o możliwości odebrania paczki pampersów. Czekam ![]()
Ja po narodzinach dostałam maila i powiadomienie w appce, w tym dzwoneczku było, że szczoteczki do zębów dostałam. A jak pytałam o pampersy to pani powiedziała, że to mail musi przyjść, a ja raczej nic nie dostałam ![]()
Mi przyszło powiadomienie z aplikacji o pampersach w Rossmanie w 33 tyg ![]()
A pamiętasz jak nazywał sie ten mail? Bo ja chyba tez cos dostalam ale nie mogę go znaleźć ![]()
Swiadoma mama-webinary i na nich mozesz wygrac upominek od partnerow.
ColorStories raz w tygodniu prowadza relacje i tez robia rozdanie dla jednej z mam.
Polecam tez poszukac w miejscowosci gdzie mieszkasz sklepow maluszkowych, dosc czesto organizuja konkursy;rozdania czy warsztaty gdzie mozesz otrzymac darmowe probki.
Dziękuję! To ja jeszcze nie dostałam. Termin mam na styczeń, może coś jeszcze przyjdzie ![]()