To nie do końca od oliwki. Też takie plamy miałam nie da się tego niczym sprać niestety. Ja stwierdziłam że to są od ulanego mleka. Bo ja w ogóle oliwki nie używałam dla dziecka a plamy mam
Ja oliwkę lubie nakładać na nogi po opalaniu wtedy szybko skóra z czerwonej opalenizny łapie brązowy kolor ![]()
Ale to było przed ciążą jak smarowałam brzuch jak rósł
Aaa to nie doczytałam. Ale ja np jak wyjmę nawet niektóre rzeczy małego jak był malutki to mają właśnie takie żółte plamy
Właśnie dlatego nie lubię oliwki, wiec nie chciałam tej oliwki z rossmana bo mi poniszczyła ubrania i nawet moje ulubione piżamy ![]()
@Karcia u mnie od oliwki bo na dole koszulek miałam plamy
Ale ta oliwka jest żółta czy jak ? Bo wiem że bambino to jest żółta ale np Johnson jest przezroczysty. A ta z Rossmana jaki ma kolor ?
Przezroczysty ma kolor a i tak na żółto zabarwiają się ubrania
O kurcze to musi mieć coś dziwnego w składzie ![]()
No wlansie ja zawsze byłam w szoku że tak się dzieje , muszę się przyjrzeć temu skaldowi
Jest bezbarwna ale brudzi. Ja się skapnęłam dopiero po pewnym czasie bo nie było tego widać tak od razu
Czytam i czytam i kurcze oliwka oliwce nierówna
ja np lubie dodawać oliwki z Zajki med do kąpania moim pannom , a też na początku smarowałam córki i nic nie mam żółtych ubranek wiec ją mogę polecić ![]()
Oliwka z biodermy super się sprawdza w do demakijażu , nie szczypie w oczy . Uwielbiam ją do tego tak wydajna bo wystarczy odrobinę
Tak bo tego odrazu nie widać tylko dopiero po jakimś czasie ye ubrania żółkną , bo ona wnika we włókna ubrań i tak się nawarstwia za każdym razem , u mnie to i ubrania miały dziwny zapach od niej , plyny do prania nie pomagały nic.
To w takim razie ta oliwka rosmannowa to powoduje. Ale nie wszystkie oliwki tak się zachowują
Ta z jonsona też brudziła mi ubrania na żółto i zmieniłam w końcu środek nawilżający brzuch na balsam z mustelli na rozstępy i byłam mega z niego zadowolona. Jak dla mnie najlepszy.
Też o tym slyszałam , ze oliwki są dobre do demakijażu ![]()
![]()
![]()
![]()
Moją córka używa oliwki do demakijażu ja jakoś osobiście nie mogę się przekonać bo później mam strasznie tłusta skórę jaka by to oliwka nie była. Mam wrażenie że po oliwce skóra na twarzy jest taka ciężka ![]()
Ciężka raz a dwa nie wyjdą po takiej oliwce pryszcze?
Ja używam oliwki do zmywania oczu po tuszu i eyelinerze, nic tak szybko i łatwo nie zmywa jak właśnie oliwka
tylko że potem się trochę widzi jak przez mgłę więc dodatkowo przecieram jakimś płynem do demakijażu ![]()
![]()